Vakantiehuis in Oppland

We hebben aantrekkelijke vakantiehuizen in Oppland. Onze vakantiewoningen zijn perfect voor typische visreizen, romantische uitstapjes voor twee en een veelbewogen vakantie met kinderen. Wie Oppland zal bezoeken, komt zeker terug! Dankzij het gevarieerde terrein en de omliggende bezienswaardigheden is Oppland een geweldige keuze voor het hele gezin. De vakantiehuizen in Oppland zijn een prima uitvalsbasis, waar je je snel thuis zult voelen.

Ferienwohnung Oppland - Norwegen

Populaire vakantiehuizen - Oppland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Oppland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Oppland

Loading...

Waarom op vakantie gaan in Oppland?

De regio Oppland is uitgebreid en divers. In het zuiden is het landschap open, terwijl je in het noorden wordt betoverd door de valleien en machtige bergen. Valdres en Gudbrandsdalen zijn hier de grootste valleien. Deze kan je gemakkelijk vanuit een vakantiehuis in Oppland bezoeken.

Gudbrandsdalen, 320 km lang, met de Gudbrandsdalslågen is de grootste en bekendste vallei in Oppland. De E6 loopt door de hele vallei en verbindt Oslo en het omliggende gebied met Trondheim en het noorden van Noorwegen. Het pad van de voormalige pelgrims naar Nidaros (nu Trondheim) leidde in de Middeleeuwen door Gudbrandsdal en beïnvloedde de verspreiding van internationale trends en de overdracht van Noorse motieven naar de cultuur en kunst van andere landen, waaronder ook in de architectuur. Het hoofdpersonage van het nummer Per Gynt Ibsen komt van Vinstra in Gudbrandsdal. Gudbrandsdalost is ook bekend van kaas gemaakt van zoete geitenmelk en koemelk. Noorwegen heeft veel te bieden. Het is daarom verstandig om rustig op verkenning te gaan vanuit je vakantiewoning in Oppland.

Vakantiehuis in Oppland midden in de natuur

Er zijn drie grote nationale parken in Gålå:

  • Rondane Nationaal Park in het oosten

  • Nationaal park Dovrefjell in het westen

  • Jotunheimen National Park in het westen

Alle drie de parken hebben fantastische hoge bergen en een adembenemende natuur. Jotunheimen staat bekend als het krachtigste bergachtige landschap van Noord-Europa: wild, onaangeroerd met gletsjers en hoge meren. In dit park kun je 's zomers door bewegwijzerde paden dwalen. Het zal je betoveren met de rust van de natuur die hier heerst; laad je batterijen op en rust uit in een vakantiehuis in Oppland.

Jouw vakantiehuis in Oppland

Droom je van een vakantie in de Noorse bergen? Het enige dat je hoeft te doen, is een van de NOVASOL vakantiehuizen in Oppland boeken. Realiseer die droom en bekijk onze vakantiewoningen in Noorwegen.