Vakantiehuis in Østfold

Ferienhäuser Ostfold - Norwegen

Vakantiehuis in Østfold

NOVASOL heeft aantrekkelijke vakantiewoningen in de oostelijke regio Østfold. Onze vakantiehuizen in Østfold zijn ideaal voor gezinsvakanties met kinderen, maar ook voor vrienden. Het oostelijke deel van Østfold is een geweldig idee voor mensen die vakanties in de natuur willen combineren met sightseeing en winkeltrips. En als je droomt van ontspanning tussen de vier muren van je vakantiehuis, ben je hier aan het juiste adres. Bij NOVASOL vindt iedereen uitstekende vakantiehuis in Østfold.

Populaire vakantiehuizen - Østfold

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Østfold

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Østfold

Loading...

Vakantie in het oostelijke deel van Østfold

Het oostelijke deel van Østfold heeft een lange kustlijn en een prachtige skergrass-tuin. Vanaf de kade, die het land ingaat, vindt u diepe bossen, meren, weilanden en velden. De langste Noorse rivier, Glomma, heeft zijn uitlaat in Fredrikstad. De meeste gasten van NOVASOL, die besluiten het oostelijke deel van Østfold te bezoeken, reizen met hun eigen auto. De E6 loopt door de regio. De regio heeft een zeer goede vervoersverbinding vanaf de luchthaven Gardermoen en van Oslo naar de meeste bestemmingen. Houd er rekening mee dat vakantiehuisjes van NOVASOL zich buiten de communicatieknooppunten kunnen bevinden en uw eigen auto eventueel nodig is. Vakantie in de Østfold-regio - een uitstekende optie voor iedereen!

Wat is er te doen in Østfold?

In het oostelijke deel van Østfold zijn veel attracties en evenementen. We hebben enkele van de belangrijkste evenementen verzameld, zodat uw vakantie vanaf de eerste dag goed gepland is.

  • De eilanden van Hvaler in Fredrikstad. Een charmant gebied met een tuin.

  • Haldenvassdraget. De hoogste sluis van Europa. In totaal zijn er drie sluizen: Brekke, Strømfoss en Evje. De Haldenvassdragetsluis is bijna 80 km lang. In de zomer varen veerboten tussen Tistedal, Strømsfoss en Ørje. NOVASOL biedt vakantiehuizen in Østfold in de buurt van het meer Femsjøen, dat deel uitmaakt van een waterloop.

  • Het Fredrikstad Museum. Een regionaal museum gewijd aan de kunst en historische cultuur van het industriële tijdperk van de stad. Het museum presenteert ook een maritieme tentoonstelling.

  • Galerij F15 op het eiland Jeløya bij Moss - hier zijn verschillende kunsttentoonstellingen te zien.

  • Fort (oude stad) Fredrikstad - de best bewaarde vesting in heel Scandinavië. In de oude huizen uit de tijd van het rijk zijn er tegenwoordig winkels, antiekwinkels, cafés, restaurants en glasblazerijen.

  • Festsund lenser - houten constructie uit 1861. Tentoonstellingen, smeden en workshops. Uitgangspunt voor boottochten in Øyern.

  • The Red Manor in Halden - daterend uit de 17e eeuw, heeft een mooie barokke tuin en park.

  • Fort Fredriksten in Halden, gebouwd aan het einde van de 16e eeuw. Er is ook een museum hier.

  • Oltidsveien. De nationale weg 110 tussen Fredrikstad en Skjeberg in de gemeente Sarpsborg loopt door het cultureel aantrekkelijke landschap van Noorwegen met vele antieke monumenten waaronder grote gebieden met tekeningen op rotsen en grafheuvels.

  • Drøbak. Een pittoreske stad met vele kunstgalerijen, een kersthuis (het hele jaar geopend), een zoutwateraquarium en het fort Oscarsborg, gelegen op een van de eilanden voor Drøbak. In 1940 werd een Duitse kruiser Blücher tot zinken gebracht door de kust.

Of ontdek spoorweg Tertitten. De trein rijdt van Sørumsland naar Skulerud. De stoomlocomotief en wagons stammen uit 1890. Tijdens sommige reizen kun je de aanval op de trein ervaren. Ga zwemmen, vissen, bezoek een charmant dorp in Son, ga golven, bezoek  park Larkolluka met attracties voor het hele gezin in juli of Festival van "drakenboten" in Moss in juni..

Ga op ontdekking vanuit je vakantiehuis in Østfold

Vlak voor Moss vind je de Høyang Polaris. Bekende potten en andere producten van het bekende merk iital vind je hier. De producten van het tweede genre kunnen zelfs voor 40% van de winkelprijs worden gekocht. Bezoek ook Troll Salmon in Engalsvik in Onsøy, nabij Fredrikstad. Zalm en zeeforel, verwerkte en gerookte producten liggen aan je voeten. Wanneer je een vakantie kiest met je eigen reis, kies je voor onafhankelijkheid en individualiteit bij het plannen van je vrije tijd. En het allerbelangrijkste: een vakantiehuis in Noorwegen verpest je budget niet!