Vakantiehuis in Águilas

Águilas is een prachtige havenstad aan de Costa Cálida. Een traditie van zeevarende combineert nu met een breed scala aan toeristische voorzieningen, waardoor een van de belangrijkste attracties, de uitgestrekte kustlijn, optimaal wordt benut. Tijdens je bezoek aan Águilas kun je naast strand en natuur ook talloze monumenten bezoeken die de moeite waard zijn. Met een vakantiehuis in Águilas verblijf je in of vlak bij de oude Romeinse visserhaven, het centrum van de stad of bij het strand.

location appartement vacances aguilas espagne

Populaire vakantiehuizen - Águilas

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Águilas

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Águilas

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Águilas

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Águilas is in heel Spanje bekend, mede dankzij de carnavals die als internationaal toeristisch belang worden beschouwd. Het is een van de belangrijkste festiviteiten in de regio Murcia . Ze transformeren de straten van de stad in een wereld van kleur, plezier en kostuums. Bezoek ook het archeologisch museum van Águilas, een kleine galerij die sinds 2000 open is voor het publiek. Isla del Fraile is een van de grootste attracties van de stad. 

Als je dol bent op snorkelen of fotografie, evenals geschiedenis, is dit jouw plek. Het is een eiland gekoloniseerd sinds de Romeinse tijd. Je kunt resten van keramiek zien. De overblijfselen van de verdedigingsmuur van de vierde eeuw na Christus die door het eiland loopt, is nog steeds bewaard gebleven. 

Binnen het beschermde gebied van de Vier Calas is wat voor velen de mooiste baai is in Águilas, La Carolina. Het is een van de meest karakteristieke stranden van de Middellandse Zeekust. Het heeft een restaurant en parkeergelegenheid. 

Een ander essentieel bezoek is dat van het Castillo de San Juan, een fort dat waakt over de stad Águilas en toch zijn hele architecturale volume behoudt. Momenteel is het een museum geworden waar u de geschiedenis kunt herbeleven die zich tussen de muren heeft afgespeeld.

Vakantiehuis in Águilas huren

Van NOVASOL bieden wij spectaculaire huizen met eindeloze voorzieningen om je vakantie onvergetelijk te maken. Daarnaast geven wij je de mogelijkheid om samen met je huisdier te reizen, om je verblijf nog aangenamer te maken. Je overnacht met een vakantiehuis in Aquilas aan de rand van de provincie Murcia. Met zo'n vakantiewoning in Murcia verblijf je vlak bij de stranden of het centrum van Aguilas. De locatie van de accommdoatie is ideaal voor het verkennen van Águilas.