Vakantiehuis in Torre Pacheco

Reis naar deze gemeente met traditionele windmolens met uw vakantiehuis in Torre Pacheco. Betreed de watergrot terwijl je de Sierra del Cabezo Gordo bezoekt en ontdek de Sima de las Palomas of neem een ​​route door talloze molens.

Aktiv ferie i Torre-Pacheco

Populaire vakantiehuizen - Torre-Pacheco

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Torre-Pacheco

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Torre-Pacheco

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Torre-Pacheco

Loading...

Wat te doen?

De karakteristieke gerestaureerde windmolens en de grotten krijgen veel aandacht van toeristen. Bezoek ook Cabezo Gordo, een bergekten die bekend staat om zijn diversiteit van vleermuizen. Als je van wandelen houdt, is dit een ideale plek. Ga met je gezin, observeer fantastische natuurlijke gebieden en geniet zelfs van een sterrennacht bij een heldere hemel of een geweldig uitzicht op de vlaktes met kleine kunstmatige meren. Wandel ook eens langs de 14 windmolens uit de 18e en 19e eeuw.

Als u slechts één dag heeft om van uwvakantiehuis in Torre Pacheco te genieten , kunt u kiezen voor de verschillende wandelpaden door de Cabezo Gordo, de grotten en archeologische overblijfselen bezoeken. Als u meerdere dagen hebt, kun je profiteren van allerlei activiteiten: van de berg tot de kust. In vijftien of twintig minuten rijdt u naar de stranden van de Mar Menor.

Vakantiehuis in Torre Pacheco huren

Bij het huren van een vakantiewoning in Torre Pacheco heb je alle tijd om van de streek te genieten. Omdat we je prachtige appartementen en vakantiehuizen in Murcia aanbieden met balkons, terrassen, tuinen of zwembaden geniet je optimaal van het goede mediterrane klimaat.