Vakantiehuis in Mazarrón

Mazarrón heeft een kustlijn van 35 kilometer en heeft twee stedelijke centra: de haven en de hoofdstad van de gemeente. Mazarrón is een van de meest complete zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia en ideaal voor reizen met de kinderen. Voor een goede vakantie in Mazarrón moet je er rekening mee houden dat deze bestemming perfect is om te genieten diverse goede stranden in de Middellandse Zee. Met een vakantiehuis in Mazarrón word je verblijf comfortabeler en voel je je helemaal thuis.

vakantiehuis in Mazarron

Populaire vakantiehuizen - Mazarrón

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Mazarrón

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Mazarrón

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Mazarrón

Loading...

Wat te doen in Mazarrón?

Deze gemeente Murcia is een van de weinige bestemmingen met 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 20ºC. Hier vind je wat bekend staat als de Gredas de Bolnuevo, een van de meest bijzondere landschappen van de regio, waar winderosie en water aanleiding zijn geweest tot unieke en spectaculaire rotsformaties tegenover het strand van Bolnuevo. Bovendien kun je genieten van een van de beste kustlijnen van de Costa Calida. Van de meest verborgen baaien tot uitgestrekte stranden met fijn zand waar je een leuke familiedag kunt doorbrengen of sporten. 

Een van de essentiële plaatsen die je moet bezoeken tijdens je verblijf in een vakantiewoning in Mazarrón is het Archeologisch Museum en de Romeinse fabriek van gezouten vis. Een andere attractie van deze gemeente is de zeehaven. Het is een zeer goed geconditioneerde wandeling van meer dan een kilometer lang. 

Mazarrón Bay is een van de beste locaties om dolfijnen, potvissen en calderónwalvissen te zien. Als je de onderwaterwereld wilt verkennen, moet je weten dat Mazarrón een van de paradijzen van de regio is voor duikers.

Vakantiehuis in Mazarron huren

Wij bieden je een groot aantal vakantiehuizen en appartementen  in Mazarrón aan de oever van het strand of met een zwembad. Vanaf je vakantiehuis in Murcia in deze streek bereik je zo het centrum, de jachthaven of het strand. Veel gezinnen kiezen er dan ook voor om een vakantiehuis in Mazarrón te huren.