Vakantiehuis in Murcia

Murcia ligt in het centrum van de regio Murcia bij een rivier die door de hoofdstad van deze gemeente loopt. Murcia is voor veel gezinnen met kinderen een ideale vakantiebestemming. Er zijn genoeg stranden in de buurt en met een vakantiehuis in Murcia he bje alle vrijheid de ultieme vakantie te beleven.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Murcia

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Murcia

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Murcia

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Murcia

Loading...

Wat te doen?

Murcia bied je een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van natuur en verschillende activiteiten. De toeristische appartementen en vakantiehuizen in Murcia bieden je de mogelijkheid om een ​​groot aantal stranden te bezoeken, zoals Cala Cortina, Mazarron Bay of Cabo de Palos. Die laatste is een echte aanrader als je wat watersport wilt beoefenen.

Bezienswaardigheden

De kathedraal van Murcia is het perfecte startpunt voor elke toeristische route door de stad. De Paseo del Malecón is een keermuur tegen de lanen van de wateren van de rivier Segura. Het had zijn oorsprong rond het jaar 1420, datum waarop en na twee grote overstromingen, het besluit van de gemeenteraad wordt genomen om de oude en gestrafte huizen van de wijk Arrixaca te slopen, om een ​​muur te bouwen.

Vakantiehuis in Murcia huren

NOVASOL biedt een groot aantal vakantiehuizen, vakantieappartementen en semi-vrijstaande huizen in Murcia. Wanneer je al hebt besloten om een ​​van de toeristische appartementen in de regio Murcia te boeken, zul je zeker een onvergetelijke vakantie ervaren met het hele gezin.