search

Vakantiehuis in Oost-Jutland

Oost-Jutland biedt een prachtige combinatie van heuvelachtige landschap, uitgestrekte bossen, mooie kunstlijnen en een aantal bruisende grote steden. Deze streek is geknipt voor een gezinsvakantie. Je verblijft in de natuur en de kindvriendelijke stranden liggen als het ware voor de deur van je vakantiehuis in Oost-Jutland. Midden op het platteland ben je toch nooit echt ver weg van de stad of van andere mooie bestemmingen voor een dagtrip. De oostkust is de beste plek voor een ontspannen vakantie. Het vakantiehuis in Denemarken biedt altijd het ideale uitgangspunt.

 

Wat te doen in Oost-Jutland?

Het hele jaar door kun je hier terecht voor natuurbelevenissen! Aan de mooie Oostkust van Jutland kun je zowel een ontspannen als een actieve vakantie beleven. Hier kun je in alle rust optimaal genieten van de groene wouden, vlakke heidevlakten, heuvelige landschappen en vele meertjes. Maar ook de actieveling komt hier aan zijn trekken. Bezoek onder andere het dierenpark, Sommerlander, beleveniscentra, musea en nog veel meer. Daarnaast kun je surfen, vissen, wandelen, tennissen, zwemmen enzovoorts.

De mooie stranden van de Oostkust zijn ideaal voor families met kinderen omdat het water hier vlak is en er vaak rustige wind waait. Veel stranden hebben de 'blauwe EU vlag' wat betekent dat het water zuiver is en er goede sanitaire voorzieningen zijn. Aan de Oostkust zul je een heerlijke vakantie in je vakantiehuis in Oost-Jutland beleven!

Vissers kunnen hun hart ophalen aan de kust, op de zee, het fjord en op de vele put-and-take meren. Golfers - zowel beginners als gevorderde kunnen een bezoek brengen aan de prachtige golfbanen. Je kunt natuurlijk ook, paardrijden, fietsen, wandelen, surfen, musea en galerieën bezoeken, of zonnen op het terras. Ga terug in de tijd bij de Vikingbezienswaardigheden die terug gaan tot 400 jaar voor Christus.

Het maakt niet uit hoe je je vakantie door wilt brengen. Is dit in het bos, op het strand, vissend of in het museum, neem ook zeker de tijd om een ​​wandeling door de winkelstraten te maken. Zowel in de grote steden als in de kleinere gebieden om de vakantiehuizen in Denemarken zijn vele mogelijkheden. Hier vind je alles wat uw hartje begeert: Huishoudelijke artikelen, kleding, verbruiksartikelen, kunstnijverheid, cadeauartikelen en nog veel meer. In Aarhus kun je je een hele dag vermaken. Na Kopenhagen is dit de grootste stad van Denemarken en tevens een van de gelukkigste steden van de wereld.