search

Huur een vakantiehuis bij het Sonderstrand

Sonderstrand is een van de meest kindvriendelijke stranden in Denemarken: ondiep water, een zandbodem en prachtige duinen. Huur nu een van de vakantiehuizen van NOVASOL bij Sonderstrand. Sonderstrand ligt in het zuiden van Romo en is een groot vakantiegebied in de buurt van de zee en de haven. Het strand is zeer kindvriendelijk en de gehele zomerperiode zijn er strandwachten aanwezig. Er zijn verschillende gebieden op het strand dus er is plek voor iedereen, zowel voor hen die willen zwemmen als hen die willen surfen.

 

Sonderstrand wordt omringd door bomen, duinen en heide. Het is een parel van een vakantiebestemming in Zuidwest-Jutland in Denemarken. U kunt hier heerlijke wandelingen maken in de natuur en NOVASOL verhuurt vakantiehuizen die centraal gelegen zijn in de omgeving. Neem contact op met NOVASOL, wij verhuren vakantiewoningen in alle soorten en maten.

Dichtbij Sonderstrand ligt een prachtig bosgebied met vele mooie wandelpaden, waarvandaan u de prachtige natuur kunt ontdekken. Bezoek ook het 18 meter hoge uitkijkpunt. Hiervandaan heeft u uitzicht over de hele omgeving.

Het strand heeft vele recreatiemogelijkheden te bieden. Daarnaast kunt u in de omgeving midgetgolfen, een zwemparadijs of museum bezoeken en nog veel meer. U kunt ook paardrijden in de omgeving of lekker ontspannen in een 'Wellnesscenter'.