search

Vakantiehuis bij Sonderstrand

Sønderstrand ligt in het zuiden van Romo en is een groot vakantiegebied in de buurt van de zee en de haven. Het is een parel van een vakantiebestemming in Zuidwest-Jutland in Denemarken. Je kunt hier heerlijke wandelingen maken in de natuur. Huur daarom een vakantiehuis in Sonderstrand die centraal gelegen zijn in de omgeving.

Vakantiehuis bij Sonderstrand

 

Kindvriendelijke strandvakantie

Sonderstrand is een van de meest kindvriendelijke stranden in Denemarken: ondiep water, een zandbodem en prachtige duinen.  Het strand is zeer kindvriendelijk en de gehele zomerperiode zijn er strandwachten aanwezig. Er zijn verschillende gebieden op het strand dus er is plek voor iedereen, zowel voor hen die willen zwemmen als hen die willen surfen.

 

Prachtig bosgebied

Sonderstrand wordt omringd door bomen, duinen en heide. Dicht bij Sonderstrand ligt een prachtig bosgebied met vele mooie wandelpaden, waarvandaan u de prachtige natuur kunt ontdekken. Bezoek ook het 18 meter hoge uitkijkpunt. Hiervandaan heb je uitzicht over de hele omgeving. Met een vakantiehuis bij Sonderstrand heb je altijd een geweldig uitzicht.