search
N
| Redacteur

Vakantiehuis in Liseleje

Liseleje is een mooi, klein vakantiestadje, waar veel Deense en buitenlandse vakantiegangers verliefd op zijn geworden tijdens een vakantie in Seeland. iseleje ademt sfeer en authenticiteit. Naast het mooie strand, trekken de gezellige winkels, ijscafés en diverse goede restaurants gasten naar vakantiehuizen in Liseleje. De centrale locatie in Kongernes Nordsjælland maakt Liseleje een favoriete vakantiebestemming.

 

Het strand bezoeken

Het strand is het grote trekkoord van Liseleje. Het brede zandstrand, met grote duinen, is kindvriendelijk en heeft een blauwe vlag. Tijdens het zomerseizoen is er een strandwacht verbonden aan het strand, dat ook het huis is van surfers vanwege de ideale windomstandigheden. Dicht bij het strand vindt u een grote parkeerplaats, een ijshuis, cafés en een kinderland.

 

Mooie landschappen bij je vakantiehuis

Uw vakantiehuis in Liseleje is ook omringd door enkele van de mooiste landschappen van Denemarken. Arresø ligt slechts op ongeveer 4 km van de stad. Hier ligt het grootste meer van Denemarken; een favoriete excursiebestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Er zijn echt goede wandel- en fietsroutes rond het meer om op verkenning te gaan.