search

Appartementen in Parijs

De miljoenenstad Parijs trekt ieder jaar vele toeristen. Elk jaargetijde heeft zijn charme en of je nu een paar dagen of een hele week in de stad bent, je zal zeker thuiskomen met een koffer vol mooie herinneringen. De stad staat bekend om haar gezellige cafeetjes waar je caffe latte met taart kunt krijgen - en om haar modehuizen en prachtige musea.

Jouw vakantie in een vakantiehuis in Frankrijk begint bij Novasol. Bij ons kan je comfortabele vakantiehuizen en appartementen in Parijs huren. Laat je verleiden door de sfeer in deze wereldstad die zo veel te bieden heeft. Onze vakantiewoningen geven je de beste basis, waar je jouw eigen tempo bepaalt.

Laat je door Parijs betoveren!

Parijs is een romantische stad - neem je geliefde mee en laat je door de liefde inspireren. Boek een van de lekkere vakantiehuizen van Novasol en laat Parijs je betoveren. Parijs is een van die steden die je al denkt te kennen, ook al ben je er nog nooit geweest. Want wie kent niet de Eiffeltoren, de glimlachende Mona Lisa, de Notre Dame kathedraal en ga maar door. Maar de sfeer is echt bijzonder. Miljoenensteden hebben nu eenmaal iets dat je elders niet vindt.

Boek jouw favoriete vakantiehuis in Parijs

Met NOVASOL vakantiehuizen kan je het perfecte huis of appartement vinden voor jouw Parijs-avontuur. Je kan 24 uur per dag online boeken, of neem contact op met een van onze reisconsulenten, die altijd voor je klaar staan met goede tips voor jouw reis.