search

Vakantiehuis in Cattolica

Met zijn prachtige stranden en de prachtige wateren van de Adriatische Zee, is Cattolica de perfecte locatie voor een ontspannende vakantie om te zonnebaden, een duik te nemen en een paar dagen van de stress van thuis te vergeten. In het prachtig toeristenoord aan de Adriatische kust verblijf je in een Italiaans vakantiehuis, niet ver van het beroemde Rimini.

De geschiedenis van Cattolica begint in de verre Bronstijd en heeft een oude maritieme traditie, zozeer zelfs om een ​​citaat te krijgen in het historische literaire werk van Dante Alighieri, de Goddelijke Komedie.

 

Voordelen van een vakantiehuis in Cattolica

Met een vakantiehuis in Cattolica heb je alle vrijheid om je dagen in detail te plannen! Je kunt 's morgens vroeg naar het strand rennen om een ​​parasol op de eerste rij te krijgen of laat uit te rusten en de middag doorbrengen met zonnebaden en wat lokale gerechten proeven in een van de restaurants met uitzicht op de zee en een wandeling maken langs de kust. Rasi-Spinelli, bewonder de haven en de prachtige fontein van de Sirenen. Je hebt volledige vrijheid!