search

Vakantiehuis aan Lago Maggiore

Lago Maggiore, het tweede grootste Italiaanse meer, is een zeer gerenommeerde toeristische bestemming dankzij het milde klimaat, de imposante bergen, de groene heuvels, de forten en de villa's die het op zijn grondgebied herbergt. Lago Maggiore is de perfecte plek om te zeilen, terwijl de grasgebieden golfliefhebbers aantrekken. Mis ook Val Grande National Park niet, een van de belangrijkste wildernisgebieden van Italië. Met een vakantiehuis aan Lago Maggiore mis je niks van deze prachtige vakantiebestemming.

Lago Maggiore

 

Wat te zien nabij het Lago Maggiore?

Aan de oevers van het Lago Maggiore vind je artistieke en landschappelijke schatten die een bezoek waard zijn vanaf je vakantiehuis bij Lago Maggiore. De stad Stresa is de ware koningin van het meer: ​​het staat vol met prachtige villa's en prachtige parken of maak een wandeling langs de oever van het meer Stresa en bewonderen het uitzicht op de Borromeïsche eilanden. De Hermitage van Santa Caterina del Sasso is een klooster dat tot aan de oostelijke oever van het meer rijkt en een unieke sfeer behoudt. In het midden van het Lago Maggiore liggen verschillende eilanden, waaronder de Isola Bella en de Isola Madre, respectievelijk de kleinste en grootste van de archipel. De Alpinia-tuin is een van de grootste botanische tuinen in de Alpen en kan worden bereikt met de kabelbaan. Bovendien behoren de tuinen van Villa Taranto tot de meest spectaculaire in Piemonte!

 

Vakantiehuis aan het Lago Maggiore huren

Onze vakantiehuizen aan het Lago Maggiore zijn het perfecte startpunt voor het ontdekken van de wonderen van het meer. Omdat onze vakantiewoningen aan het Lago Maggiore goed zijn verbonden met de belangrijkste centra in het gebied, kun je je favoriete bestemmingen gemakkelijk bereiken. Een vakantiehuizen aan Lago Maggiore zijn uitgerust met alle comfort en speciaal ontworpen voor je ontspanning en geven je de vakantie waar je altijd van hebt gedroomd. Ontdek de wonderen van een villa of vakantiehuis in Italië met maximaal comfort en ontspanning!

Vakantiehuis in Lago Maggiore