Vakantiehuis in Fuglslev

Fuglslev

Vakantiehuis in Fuglslev

Het vakantiegebied Fuglslev ligt in de prachtige natuur in het zuiden van Djursland. Hier kun je je vakantie doorbrengen in een gezellig vakantiehuisje in een rustige omgeving en uitstapjes maken naar omliggende steden of een van de vele interessante bezienswaardigheden in de omgeving vanaf je eigen vakantiehuis in Fuglslev. Met minder dan 7 km naar het strand en ongeveer 15 minuten rijden naar de twee grootste steden in Djursland is Fuglslev centraal gelegen. Er zijn zeer goede mogelijkheden voor excursies naar steden, attracties, stranden en natuurgebieden.

Populaire vakantiehuizen - Fuglslev

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Fuglslev

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Fuglslev

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Fuglslev

Loading...

Activiteiten voor het hele gezin

Fuglslev ligt in het prachtige Nationale Park Mols Bjerge en in de buurt van enkele van de beste stranden in Djursland, waar ondiep water en een prachtige zandbodem te vinden zijn. Het is een goede keuze voor een gezinsvakantie in een rustige omgeving. Fuglslev ligt in de buurt van het meer Stubbe Sö, waar je het hele jaar door vogels kunt zien. Ree Park Safari ligt op minder dan 4 km van Fuglslev en zowel de dierentuin van Munkholm als de Scandinavische dierentuin liggen op minder dan 10 km afstand. Het meest bezochte themapark van Denemarken, Djurs Sommerland, ligt op slechts 23 km van Fuglslev.

Vakantiehuis in Fuglslev

Vakantiehuis in Fuglslev huren

Een vakantiehuis in Fuglslev ligt in het midden van prachtige natuur in Djursland. Je overnacht heel centraal tussen de vele bezienswaardigheden, steden en stranden die het gebied te bieden heeft. Het huisje bij Fuglslev is een gezellige ruimte met veel bomen en andere planten die voor veel sfeer zorgen. Het gebied heeft daarom ook een rijke fauna. Verschillende vakantiehuizen worden verhuurd in Fuglslev, dus we zijn er vrij zeker van dat je ook een vakantiehuis in Djursland kunt vinden dat je aanspreekt.