Vakantiehuis in Øer Strand

Øer Strand is een populaire vakantiebestemming in Denemarken. Oer Strand ligt op de zuidelijkste punt van Djursland, idyllisch gelegen aan het water. Op slechts een paar kilometer afstand ligt het charmante plaatsje Ebeltoft. Het centrum van dit gezellige stadje is de haven waar een bijzondere stemming heerst. Hier kun je lekker eten in een van de vele goede restaurants, lekker winkelen en vele activiteiten ondernemen. Je vakantiehuis in Oer strand is ook een goede uitvalsbasis voor dagtochten naar de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Ebeltoft - nära Öer strand

Populaire vakantiehuizen - Øer Strand

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Øer Strand

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Øer Strand

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Øer Strand

Loading...

Wat te doen?

Öer Strand is een geweldige keuze voor een gezinsvakantie, want het is er mooi en rustig, en tegelijkertijd is er veel te zien en te doen. Ongeveer 7 km ten zuiden van Ebeltoft, kun je genieten van de prachtige natuur en het prachtige zandstrand.  Vanaf hier is de veerboot naar Själlands Odde en aan beide zijden van de haven zijn er prachtige zandstranden met ondiep, vrij warm water.  Vanuit je  vakantiehuis in Øer Strand kun je vele uitstapjes maken die jong en oud zullen verrassen, zoals het pretpark Djurs Sommerland, het safaripark of het Kattegat-centrum. Het Mols Bjerge National Park, met zijn talloze zeldzame insecten en vogels, biedt een verscheidenheid aan unieke natuurervaringen.

Huur een vakantiehuis in Øer strand

Via NOVASOL kun je vele, aantrekkelijke vakantiehuizen in Oer Strand op het schiereiland Djursland huren. Al onze mooie vakantiewoningen in dit mooie deel van Denemarken, liggen dicht bij de kindvriendelijke stranden met het fijne zand en het ondiepe water. In Oer Strand is het rustig zodat je op je gemak vanuit je ligstoel kunt genieten en een beetje op adem kunt komen. Gooi een worstje op de barbecue, geniet van een glas wijn en zie hoe de kinderen spelen in de duinen. Wij zorgen ervoor dat alle randvoorwaarden voor je vakantie in Djursland in orde zijn. Je hoeft alleen maar te genieten.