Vakantiehuis in Store Sjørup

Met een vakantiehuis in Store Sjörup begin je een zorgeloze vakantie in Djursland. Hier geniet je van prachtige natuur, de zee en een fantastische selecte aan bezienswaardigheden.

Vakantiehuis in Store Sjørup

Populaire vakantiehuizen - Store Sjørup

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Store Sjørup

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Store Sjørup

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Store Sjørup

Loading...

Wat te doen in Store Sjørup?

Als je een vakantiehuis huurt, heb je het ideale startpunt voor excursies. Vanuit Store Sjørup kun je verschillende spannende dagtochten maken, bijvoorbeeld naar Djurs Summerland, op slechts 30 minuten afstand. Er zijn leuke ervaringen voor jong en oud. Randers Rainforest ligt ook op slechts 30 minuten van het vakantiehuis. Als je van muziek houdt, en vooral Elvis Presley, mag je een bezoek aan het Memphis Mansion niet missen. Het museum is gewijd aan "the king of rock n 'roll," Elvis Presley. 

In het zuidelijke deel van Djursland vind je het prachtige nationale park Mols Bjerge , niet meer dan ongeveer 40 km van je vakantiehuis in Store Sjörup. Het heuvelachtige landschap van het Nationaal Park is uniek in relatie tot het anders vlakke Denemarken. Maar naast de indrukwekkende bergen, kun je ook verschillende flora en fauna, bossen en zelfs historische schatten ervaren, zoals de beroemde oude geheugen-triljoen-heuvel in Trehöje .

Huur een vakantiehuis in Store Sjørup

Met een vakantiehuis van NOVASOL krijgen jij en je gezin de perfecte omgeving om van het leven te genieten en samen tijd door te brengen. Er zijn ook goede mogelijkheden om te genieten van alles wat de badplaats en de rest van het schiereiland te bieden hebben.