Vakantiehuis in Grena

Precies op de neus van Djursland ligt het havenstadje Grenå. Hier is genoeg te beleven, zowel in de stad als in de rest van Djursland, dat bekend staat als een echt goede gezinsbestemming vanwege het rijke scala aan attracties, het prachtige landschap en de lange kust. Vanuit een vakantiehuis in Grenå geniet je van zowel de prachtige natuur als een schat aan goede ervaringen. Vier je vakantie in de omgeving van Grena, waar de natuur op zijn mooist is in Denemarken. Zoekt u een plek om een gezellige vakantie door te brengen samen met het hele gezin? Dan is de omgeving rond Grena in Oost-Jutland een vakantiebestemming bij uitstek. Maak een keuze uit de vele mooie vakantiehuizen in Grena.

Grenå

Populaire vakantiehuizen - Grenå

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Grenå

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Grenå

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Grenå

Loading...

Overnachten dicht bij het strand

Grena is de grootste handelsstad op Djursland maar desondanks begint de natuur al midden in de stad met 400 hectare bos en heide, voorzien van goede paden voor wandelaars, fietsers en ruiters. Hier ligt ook in een aantrekkelijk vakantiegebied met mooie en kindvriendelijke stranden, waar de blauwe vlag wappert, een teken dat het water schoon is. De vakantiehuizen van Grenå Strand liggen ook dicht bij een van de beste stranden in Denemarken. Hier is het strand breed, er zijn mooie duinen, goede waterkwaliteit en een gezellig bosgebied achter het strand.  Het strand is altijd goed bezocht, maar er is voldoende ruimte op het lange strand. Er zijn goede parkeerfaciliteiten, toiletten en verschillende activiteiten zoals beachvolleybal.

Bezienswaardigheden

Naast de prachtige natuur is de omgeving ook rijk aan attracties. Een daarvan is het Kattegatcentrum met haar indrukwekkende haaien. Ook Djursland Museum en het uitkijkpunt Baunhøj Mølle zijn de moeite waard.  Grenå zijn er verschillende goede bezienswaardigheden en niet het minst een gezellig stadscentrum, waar vooral in de zomer veel leven is op het dorpsplein. Hier zijn vaak verschillende markten, marktdagen, muziek en meer winkels. Vanuit het stadscentrum, bij de prachtige kerk, begint de stad drie voetgangersstraten. In elke voetgangersstraat zijn verschillende winkels en gezellige cafés en restaurants te vinden.

Vakantiehuis in Grenå huren

Het vakantiegebied bij Grenå Strand bestaat al vele jaren. De eerste kleine vakantiehuisjes werden gebouwd in de 1e duinrij. Het vakantiegebied bij Grenå Strand is uitgebreid en strekt zich tegenwoordig uit over het heidegebied. Hier is het echt gezellig en tussen de vele vakantiehuizen groeien bomen en struiken, waardoor het gebied echt charmant is. Hoewel het vakantiehuisje in Djursland in het heide-gebied ligt, is er zeker niet ver beneden het eigenlijke Grenå Strand. Verschillende nieuwere huisjes zijn gebouwd langs de kustweg, dus de selectie van vakantiehuizen varieert van klassieke houten huizen tot moderne, door een architect ontworpen vakantiehuizen met veel ruimte en extra faciliteiten.