Vakantiehuis in Handrup Strand

Net buiten de zuidelijke kust van Djursland ligt het vakantiegebied Handrup Strand. Een zeer mooie omgeving, met zee en strand net om de hoek en op korte afstand van het gezellige Ebeltoft. Hier straalt het de Deense cottage-idylle uit, die velen herkennen van de vakantie in Djursland. De vakantiehuizen in Handrup liggen zowel in de buurt van Handrup Strand als in het gebied Handrup Bakker, waar veel van de vakantiehuizen een mooi uitzicht hebben over Ebeltoft Vig.

Handrup Strand

Populaire vakantiehuizen - Handrup Strand

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Handrup Strand

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Handrup Strand

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Handrup Strand

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Vanuit het vakantiehuisje op Handrup Strand is het ongeveer 6 km naar het centrum van het gezellige marktstadje Ebeltoft - en hier zul je ongetwijfeld een paar keer naartoe komen tijdens de vakantie. Op het plein, bij het prachtige oude stadhuis, is er vaak muziek in de zomer. Bezoek het Glasmuseum waar allerlei soorten glaskunst te zien zijn en waar verschillende evenementen worden gehouden. Naast het Glasmuseum ligt Fregatten Jylland. Het prachtige oude houten schip is het herkenningspunt van de stad en zeker een bezoek waard, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Vakantiehuis in Handrup Strand

Het strand bij je vakantiehuis door Handrup Strand

Het strand zelf in Handrup is leuk, maar vrij smal in vergelijking met veel van de andere goede stranden in Djursland. Het water is niet erg diep en daarom prima voor het gezin met kinderen. Vanwege het lage water is de temperatuur ook vaak iets hoger dan op de andere stranden in Ebeltoft Vig.

Vakantiehuis in Handrup huren

De verschillende vakantiegebieden in Djursland zijn altijd populair geweest voor een vakantie in een vakantiehuis in Handrup. In Handrup vind je een aantal goede vakantiehuizen in Djursland met een eigen binnenzwembad. Hier is ruimte voor ontspanning en speel je in het warme water, van 's morgens tot' s avonds. Wanneer je onze vakantieverhuur gebruikt , krijg je gewoon de vrijheid om de vakantie te houden die het beste bij je past.