Vakantiehuis in Pescara

Ferienwohnung Pescara

Vakantiehuis in Pescara

NOVASOL biedt vakantiehuizen aan in Pescara, de grootste stad in Abruzzo en de beroemde toeristische bestemming van Italië. Met uitzicht op de Adriatische kust en zijn lage en zanderige kust trekt het elk jaar een grote stroom toeristen. Pescara is een van de belangrijkste jachthavens van de Adriatische Zee, ook verbonden met Kroatië.

Stad van de kunst, historie en strand

Met zijn vele bezienswaardigheden is Pescara ook een stad van kunst, evenals een bestemming aan zee. Wandelend door de straten kun je de kathedraal van San Cetteo (de kerk van het heilig hart) bezichtigen en de Piazza della Rinascita bewonderen. Met een vakantie in Italië heb je zoveel te zien en te doen dat je je niet echt kunt vervelen, vooral in Pescara niet... Je kunt 's ochtends ontspannen op het strand en het historische centrum verkennen gedurende de rest van de dag. Ontdek de prachtige monumenten en de meest verborgen hoekjes.

Jouw vakantiehuis in Pescara

Vergeet de vaste schema's van hotels, hun kleine ruimtes en gasten die je rust en privacy te verstoren. Met een vakantiehuis in Pescara ben je vrij om je vakantie in de kleinste details te plannen. Je bepaalt zelf wat je met je dagen doet, of je nu laat slaapt en je welverdiende rust krijgt, of vroeg opstaat om naar het strand te rennen. Begin hier jouw fantastische vakantie in Pescara.