Vakantiehuis in Tortoreto

Case vacanza a Tortoreto

Vakantiehuis in Tortoreto

Tortoreto Lido is een zomerverblijf aan de noordelijke Adriatische kust van Abruzzo. Tortoreto kijkt uit over de Adriatische Zee en heeft een strand dat zich uitstrekt over vier kilometer. Als een zeer goed uitgeruste badplaats trekt Tortoreto Lido elk jaar een opmerkelijke stroom toeristen voor een vakantie in Italië. Talloze Romeinse nederzettingen uit de paleolithische, neolithische en deolithische tijd zijn ontdekt in het Tortoreto-gebied. Het is daarom een ​​heel oud stadje met een lange geschiedenis!

Populaire vakantiehuizen - Tortoreto

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tortoreto

Loading...

Waarom is Tortoreto een populaire bestemming?

Tortoreto staat in de top drie in Abruzzen voor het aantal bezoekers tijdens de zomermaanden, zowel voor jongeren als voor gezinnen, dankzij de lange lijst van hotels, disco's, baden en recreatieve diensten. Daarnaast is hier ook het waterpark Acquapark Onda Blu, dat op zijn beurt vele toeristen aantrekt. Daarnaast is hier ook het waterpark Acquapark Onda Blu, dat op zijn beurt vele toeristen aantrekt. Het bekende van Tortoreto 'Tortoreto beach' is kilometers lang, doorlopend zandstrand ondiep water. wandel op de boulevard omringd met veel palmbomen, waar veel ligbedden en parasols voor je klaarstaan.

Vakantiehuis in Tortoreto huren

Kies voor een vakantiehuis in  Tortoreto, de badplaats van Val Vibrata, in de prachtige regio Abruzzen. Met een vakantiehuis in Tortoreto heb je alle vrijheid om je vakantie in elk detail te plannen. Je besluit zelf hoe lang je uitslaapt zonder dat je het ontbijt mist. Als je in Tortoreto verblijft, verken dan ook de nabijgelegen steden zoals Venetië, Padua en Verona. Je bent vrij om te doen wat je wilt tijdens je verblijf. Je zult je er meteen thuis voelen in een van de vakantiehuizen in Abruzzen.