Vakantiehuis in Badolato

Badolato dateert uit de Middeleeuwen en is een klein historisch stadje vol charme. Met zijn kustgebied Badolato Marina is deze bestemming perfect voor je zomervakantie. Een vakantiehuis in Badolato tussen de olijfgaarden en begroeide heuvels geeft je de mogelijkheid om het oude middeleeuwse dorp te verkennen.

Badolato in Italië

Populaire vakantiehuizen - Badolato

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Badolato

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Badolato

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Badolato

Loading...

Het herstel van Badolato

Badolato vind je vaak niet in de reisgidsen. Het is een verlaten dorpje in Calabrië uit 1100 die weer helemaal tot leven is gekomen. Het historisch en architectonisch herstel van het dorp is over de hele wereld bekend. Het is namelijk een goed bewaard middeleeuws dorp met oude tradities. De middeleeuwse structuur van smalle steile straatjes en dicht op elkaar gebouwde huizen is intact. Het toerisme in Badolato is in volle ontwikkeling en de wijk Badolato Marina verwelkomt elk jaar een opmerkelijke stroom bezoekers.

Wat te zien in de omgeving?

Het dorp ligt aan de rand van het natuurgebied Serre. Het is ook uitgerust met een jachthaven, Le Bocche di Gallipari.

Kom tot rust in een vakantiehuis in Badolato

Badolato is een niet te missen parel met een prachtige ligging bovenop een heuvel. Met zijn middeleeuwse sfeer en zijn locatie op maar 5 kilometer van de Ionische zee en kust is dit een ideale vakantiebestemming. Met een vakantiehuis in Badolato word je al snel ondergedompeld in gastvrijheid en harmonie. Veel toeristen, maar ook Italianen, verblijven graag in het dorp. Vanaf je vakantiewoning in Calabrië ontdek je Badolato als een echte local.