Vakantiehuis in Tropea

Ondanks dat het gebied niet erg uitgebreid is, trekt Tropea in de zomer jaarlijks veel toeristen. Juist op het zomertoerisme is de economie van deze plaats gebaseerd, met de aanwezigheid van talrijke b&b's in het historische centrum, hotels in het nieuwe gebied en enkele campings. Maar wat denk je van een vakantiehuis in Tropea?  Aangezien Tropea niet erg uitgebreid is, is het ook leuk om de naburige steden, zoals Santa Domenica en Capo Vaticano te bezoeken. Met zijn prachtige stranden is Tropea de perfecte bestemming aan zee voor je zonvakantie.

Tropea

Wat te doen in Tropea?

Tropea torent majestueus boven de zee uit. In de historische plaats, die ooit - volgens de legende - werd gesticht door de oude held Hercules, zijn er nog steeds meer dan 50 aristocratische paleizen en 17 kerken.

  • Bezoek het strand

  • Bezoek Santuario Santa Maria dell'Isola voor een panoramisch uitzicht

Vakantiehuis in Tropea huren

Hoewel Tropea vanwege zijn indrukwekkende locatie door veel toeristen wordt bezocht, heeft het zijn eigen charme behouden en is het niet overbevolkt, maar als bezoeker kun je het originele Calabrië nog steeds voelen. We hebben voor jou vakantiehuizen in Calabrië geselecteerd aan een van de mooiste kustplaatsen van Zuid-Italië; Tropea. De wilde en romantische kust biedt een perfecte vakantiebestemming voor diegenen die willen genieten van een vakantie weg van de drukte. Breng daarom een ontspannen vakantie door in een vakantiehuis in Tropea.