Vakantiehuis in Alassio

Langs de kleurrijke Riviera di Ponente ontspringt de stad Alassio, tussen Capo Mele en Capo Santa Croce. Aanvankelijk alleen een vissersdorp, vandaag presenteert Alassio zich als een toeristisch centrum geassocieerd met bestemmingen zoals Portofino en Sanremo. door toeristen verliefd te laten worden op zijn stranden: het resultaat is een toeristenoord waar natuurlijke schoonheid samengaat met het historische en artistieke erfgoed, waardoor een vrolijke en vredige sfeer wordt gecreëerd. Veel toeristen huren daarom elk jaar een vakatitehuis in Alassio.

Vakantiehuizen in Alassio

Wat te zien in Alassio?

Onder de prachtige bezienswaardigheden die het centrum van Alassio heeft vind je de kerk van Sant'Ambrogio, de Torrione Saraceno, de Madonna delle Grazie en de Stella Maris-kapel. Natuurliefhebbers zullen genieten van het San Giovanni Bosco Natural Science Museum, waar fossielen en reconstructies van prehistorische dieren te vinden zijn. De kust van Alassio biedt interessante zwemmogelijkheden, en de aanwezigheid van zandstranden en de ondiepe diepte van het water maken deze stranden ideaal voor gezinnen met kinderen.

Vakantiehuis in Alassio huren

Onze vakantiehuizen in Alassio zijn uitgerust met alle comfort en speciaal ontworpen voor ontspanning, zodat je op de beste manier van je verblijf kunt genieten. Met een vakantiehuis in Ligurië geniet je het best van deze Italiaanse badplaats.