Vakantiehuis in Albenga

Albenga behoort zeker tot de mooiste steden van het Savona-gebied! Albenga, gelegen in de Riviera di Ponente, is een belangrijk toeristisch centrum dat geniet van de aanwezigheid van prachtige natuurlijke landschappen en een gunstig klimaat. Elk jaar wordt de stad bezocht door toeristen, op zoek naar een leuke en ontspannen vakantie. Ontdek deze fantastische strandbestemming en boek nu een vakantiehuis in Albenga!

Vakantiehuis in Albenga

Populaire vakantiehuizen - Albenga

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Albenga

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Albenga

Loading...

Wat te zien in Albenga?

Wat religieuze monumenten betreft, zijn de doopkapel en de kathedraal van San Michele een must see. De burgerlijke gebouwen zoals het Palazzo Peloso Cepolla en het Palazzo Costa del Carretto in Balestrino zijn ook het vermelden waard. Het strand van Albenga biedt een prachtig uitzicht op het eiland Gallinara

Waarom een ​​vakantiehuis in Albenga huren?

Beslissen om een vakantiehuis in Ligurië te boeken bij NOVASOL is een echte garantie voor je vakantie! Onze vakantiehuizen in Albenga zijn uitgerust met alle comfort en ontworpen voor je ontspanning en zijn een waar paradijs! Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Albenga dat groot genoeg is voor het hele gezin?