Vakantiehuis in Pietra Ligure

Domy i apartamenty wakacyjne w Pietra Ligure

Vakantiehuis in Pietra Ligure

Pietra Ligure is een aantrekkelijke kleine badplaats en heeft een prachtige kust in de regio Ligurië. Welke activiteiten kun je doen in Pietra Ligure ? Maak een wandeling door de oude stad tussen de kronkelende, smalle straatjes, geniet van de stranden en wandel door de meest historische delen van de regio. Een avontuur om samen met het hele gezin aan te beginnen tijdens je vakantie in Italië. Geniet daarom van een vakantiehuis in Pietra Ligure in de regio Ligurië. Het is mogelijk een van de meest natuurlijke hoekjes van Italië .

Populaire vakantiehuizen - Pietra Ligure

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Pietra Ligure

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pietra Ligure

Loading...

Dingen om te doen tijdens je vakantie

Als rust, een goede keuken en een uitgebreide verscheidenheid aan kustgebieden is wat je zoekt, is een Italiaanse vakantiewoning in Ligurië een verstandige keuze. Het oude centrum van Pietra Ligure wordt gekenmerkt door smalle steegjes, iets dat typisch is voor het Ligurische gebied. Daarnaast is het architectonisch interessant en werd het verder verbeterd na de recente renovatiewerken die een voetgangersgebied hebben gecreëerd dat bijna de gehele centrale kern van de stad integreert. Andere attracties zijn deze vakantiewoning in Pietra Ligure kan bieden is om de grotten van Toirano, een van de gebieden die het belangrijkst grotten in het land, en je kunt genieten van je innerlijke landschap.

We raden je aan om het kasteel van Gavone te bezoeken, want het is echt de moeite waard om het kasteel te bezoeken, hoewel je niet naar binnen kunt lopen omdat het wordt gerenoveerd. Als je het pad afdaalt, zie je een spectaculair uitzicht over de hele regio.

Dagje strand vanaf je vakantiehuis in Pietra Ligure

Een ander gebied in de buurt van je vakantiehuis in Pietra Ligure, zijn de stranden. Hier kijk je uit op een stuk van de zee die een van de mooiste en schoonste van de Riviera van West-Ligurië is, bekroond met de prestigieuze Blauwe Vlag .

Pietra Ligure heeft een breed en mooi zandstrand, dat op sommige plaatsen gemengd is met een grind dat bestaat uit kleine ronde kiezels, typisch voor de Ligurische Rivièra. De zee, die de neiging heeft om een ​​paar meter van de kustlijn af te buigen, maakt rustige baden mogelijk. Dit is handig voor degenen die met kinderen op vakantie gaan.

Met de hond naar het strand

Naast uitstekende stranden, hebben ze in Pietra Ligure twee stranden waar huisdieren ook kunnen genieten van een uitzonderlijk bad, en zodat het hele gezin samen een leuke tijd kan hebben. Deze stranden zijn Ponente Rintin Beach en Levante Ex Leonessa.

Wat te eten in Pietra Ligure?

Een bezoek aan Pietra Ligure is een unieke kans voor foodies. Je kunt genieten van een adembenemend oesters uit La Spezia, paddestoelen van Calizzano, de berg vis met artisjokken Perinaldo, eieren met truffels Valbormida, en nog veel meer.