Vakantiehuis in Engerdal

Engerdal is een eldorado voor diegenen die op zoek zijn naar een vakantie in een prachtige natuurlijke omgeving. Wanneer je een chalet of vakantiehuis in Engerdal huurt, breng je je vakantie dicht bij het nationale park Femundsmarka door, met alle geweldige mogelijkheden die het biedt. De gemeente Engerdal ligt ten noordoosten van Hedmark en wordt beschouwd als onderdeel van de Østerdalen.

Vakker natur venter deg fra en hytte i Engerdal

Populaire vakantiehuizen - Engerdal

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Engerdal

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Engerdal

Loading...

Wat te doen in Engerdal?

Het gebied is ideaal om te vissen, jagen, wandelen en fietsen, raften, langlaufen, kanoën en kajakken, paardrijden of een tocht met de sneeuwscooter doen. Het grootste deel van het jaar kun je wandelen in de bossen en velden. Velen willen de natuur vanaf het water ervaren, en een kano of kajak in Femundsmarka is een heel bijzondere ervaring. Het Femunden-meer is populair om te wandelen, maar het gebied bestaat uit ongelooflijk veel rivieren, waterwegen en bergmeren. In combinatie is dit Engerdal een echt paradijs voor kanoën en kajakken. 

Het gebied nodigt uit om op de bewegwijzerde paden te wandelen en voor mountainbikers zijn er off-road paden beschikbaar. In de winter zijn er tal van langlaufroutes, waarvan de eerste op minder van een kilometer van je vakantiehuis ligt. Voor skiërs is Renå een must, op slechts 12 km afstand. Als je wilt vissen, moet je gewoon beslissen in welke van de vele meren je je geluk wilt beproeven. Houd er rekening mee dat verschillende visvergunningen in het gebied van toepassing kunnen zijn.

Genieten in een vakantiehuis in Engerdal

Met een vakantiewoning in Engerdal heb je prachtige natuurbelevenissen voor de deur. Begin de ochtend met een prachtig uitzicht en een dag vol wandelingen of kanotochtjes. 's Avonds geniet je weer in alle rust in je vakantiehuisje in Hedmark in deze stad.