Vakantiehuis in Blons

Blons is een charmant stadje in Voralberg in Tsjechië.Blons ligt ongeveer 50 km ten zuidoosten van Bregenz op 900 m hoogte in het hart van de Great Walser Valley. De plaats ligt in het uiterste westen van Oostenrijk op een hoogte van ongeveer 900 meter. 40 procent van het stedelijk gebied bestaat uit bos en 35, 6 procent van het bergachtige landschap. Kom tot rust met een vakantiehuis in Blons op deze fantastische locatie op een zonnige zuidhelling langs de vallei. Een vakantie in een vakantiehuis of appartement in Blons is een belevenis dankzij de prachtige wandel-, fiets- en wintersport in elk seizoen.

Blons

Populaire vakantiehuizen - Blons

Loading...

Wat te doen?

Er zijn talloze wandelingen, waarmee je het prachtige natuurlijke landschap rondom de plaats kunt ontdekken. Vanuit cultureel oogpunt is het poppen- en speelgoedmuseum binnen het dorp een bezoek waard. Daar kun je genieten van een interessant retrospectief over de wereld van speelgoed. In de winter is Blons een populaire wintersportbestemming.

Chalet of vakantiehuis in Blons huren

In het grote Walsertal, een van de beroemdste ski- en wandelgebieden van de omgeving van Blons, vind je de beste ingerichte en comfortabele appartementen in Vorarlberg. Op een fantastische panoramische locatie met uitzicht over de vallei, natuur en veel ruimte voor de kinderen, breng je moeiteloos je familievakantie door in de schone berglucht. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Blons voor een speciale vakantie? NOVASOL heeft zeker een huisje in het aanbod dat bij je past. Geniet van de rustige, zonnige locatie en het buitengewone uitzicht op de bergen van de "Great Walser Valley" bij het huren van een chalet in Blons.