Vakantiehuis in Sankt Gallenkirch

Als gemeente met ongeveer 2200 inwoners ligt St. Gallenkirch in de meest westelijke provincie van Oostenrijk, namelijk de Vorarlberg. St. Gallenkirch behoort tot het district Bludenz en omvat verder het kleine bergdorpje Gargellen, het dorp Gortipohl en de rechterkant van de rivier de Ill liggende district Galgenul. Met een vakantiehuis in Sankt Gallenkirch in de Voralrberg krijg je de perfecte combinatie van leuke en actieve vakanties voor het hele gezin.

Vakantiehuis in Sankt Gallenkirch

Populaire vakantiehuizen - Sankt Gallenkirch

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sankt Gallenkirch

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sankt Gallenkirch

Loading...

Bezienswaardigheden

en bijzondere attractie is de 700 jaar oude kapel, gebouwd in 1307 na Christus, samen met de ingebouwde in 1474 parochiekerk van St. Gallus. De bouw van deze kerk volgt de gotische stijl, en herbouwd afzonderlijke elementen van het gebouw in de loop van de geschiedenis. Je kunt deze prachtige bezienswaardigheden bezoeken, na een uitgebreid ontbijt in het appartement of vakantiehuis St. Gallenkirch. 

Voor meer natuurliefhebbende bezoekers van St. Gallenkirch is een reis naar de waterval op Balbierbach in Gortipohl zeker een aanrader. Daar kun je het fascinerende natuurlijke schouwspel van de watermassa's bewonderen.

Wat te doen?

In de zomer, St. Gallen Kirch is een paradijs voor wandelaars, klimmers en mountainbikers . Zelfs gezinnen met kinderen vinden hier een breed scala aan activiteiten. In de winter biedt het skigebied Silvretta-Montafon goed ontwikkelde ski- en carvinghellingen en de populaire nachtrodelbaan. Dichtbij het dorp ligt het grootste ski- en wandelgebied van de vallei, de Silvretta Montafon, dat garant staat voor veel avontuur, maar ook voor recreatie. Zowel in de winter als in het warme seizoen biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten veel afwisseling. Wanneer de eerste sneeuw valt, verandert Sankt Gallenkirch in een echt winterwonderland. Vanuit je appartement in Vorarlberg kan je de regio te voet of met de fiets verkennen.

Vakantiehuis in Sankt Gallenkirch huren

Appartementen en vakantiehuizen in St. Gallenkirch betoveren hun gasten met een fantastisch uitzicht op een rustige locatie. In de typische vakantiehuizen van het bergdorp nodigen brede houten balkons uit om te zonnebaden en te ontspannen in de zuivere berglucht. Een vakantiehuisje in St. Gallenkirch op het platteland bied je veel rust en afzondering. Daarnaast beginnen wandelaars en fietsers vanaf hun vakantiehuis in St. Gallenkirch direct aan indrukwekkende tochten in de omgeving.