Vakantiehuis in Frastanz

Het charmante Frastanz is een marktstad in Vorarlberg met ongeveer 6.500 inwoners in het uiterste westen van Oostenrijk. Het dorp ligt op een hoogte van ongeveer 510 meter en heeft een prachtige vakantiehuizen. Iets meer dan 60% van het gebied is bebost en de rivier Samina stroomt door Frastanz. Met een vakantiehuis in Frastanz krijg je de gelegenheid om de omgeving te verkennen, zoals excursies naar Montafone en Bregenz. Er is genoeg om van te genieten tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Vorarlberg.

Ferienhaus Frastanz - Vorarlberg

Actieve vakantie

Om te ontspannen in de natuur, is Frastanz de optimale plaats: hier zijn bossen en bergen. Voor actieve vakantiegangers staan ​​fietsen en tennis op het programma. Er is ook de mogelijkheid om fietsen te huren voor een zomerse fietstocht. In Frastanz kunt je ook gaan wandelen of bergtochten maken. Voor je vakantiehuis liggen ​​de zogenaamde "Three Sisters", de lokale berg van de gemeenschap, een populaire bestemming voor wandelliefhebbers. En in de winter kunnen skiliefhebbers zich uitleven op de pistes van de Gurtis Bazore - ver weg van de drukte van drukke pistes.

Steden in de omgeving

De plaats is een ideale bestemming voor het verkennen van het zuiden naar het Montafon in Vorarlberg en ook om Bregenz aan het Bodenmeer te beozeken. Tegelijkertijd kun je eenvoudig verschillende uitstapjes maken naar naburig Duitsland, Liechtenstein en Zwitserland. In het westen van de Walgau grenst de stad Feldkirch, die mogelijk een leuke dagtocht kan bieden.

Vakantiehuis in Frastanz huren

In de vakantiehuizen en appartementen in Frasantz uit onze aanbod is een rustgevend verblijf gegarandeerd. Vooral als je met het gezin en de hond reist, is Frastanz de perfecte bestemming.