Vakantiehuis in Tschagguns

Tschagguns

Vakantiehuis in Tschagguns

Tschagguns is een vakantieoord dat wordt gekenmerkt door het toerisme. Het heeft ongeveer 2.200 inwoners en ligt in de wijk Vorarlberg. Het idyllische dorp en vakantiehuis in Tschagguns ligt in een vallei in het midden van het prachtige Montafon.  De regio is een ideale vakantiebestemming zowel in de zomer als in de winter voor diverse recreatieve activiteiten. Bovendien maakt de nabijheid van verschillende skigebieden een vakantiehuis Tschagguns tot een unieke accommodatie in de Alpen. Een vakantiehuis in Vorarlberg in Oostenrijk is en comfortabel en van alle gemakken voorzien. Zo geniet je pas echt van die welverdiende vakantie.

De omgeving van je vakantiehuis

Ongeveer 35% van het gebied is bebost en ongeveer 33% bestaat uit bergen. Boven het stadscentrum van Tschaggunser ligt het dorp Latschau in Vorarlberg, waar het imposante opslagmeer van het zogeheten Lünderseewerk en een station van de Golmerbahn zich bevinden. De lokale berg van Tschagguns is de zogenaamde Mittagspitze, die een hoogte van 2.168 meter heeft en geschikt is als een perfecte wandelbestemming. De regio is een ideale vakantiebestemming zowel in de zomer als in de winter voor verschillende vrijetijdsactiviteiten. Vooral de nabijheid van verschillende skigebieden met de modernste infrastructuur maakt Tschagguns een unieke excursiebestemming in de Alpen voor een het huren van een vakantiewoning.

Wat te doen?

Zelfs in de zomer zal een vakantiewoning in Tschagguns het hart van menig gast sneller doen kloppen. Direct voor de deur verspreidt een netwerk van maximaal 500 kilometer goed gemarkeerde wandelroutes. Bovendien wordt het Montafon beschouwd als een van de populairste mountainbikebestemmingen in het hele Alpengebied.Tschagguns en het naburige dorp Schruns kijken terug op een lange Scandinavische en alpine skitraditie. Bezoek tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Oostenrijk in Tschagguns het gebied Golm, het lokale skigebied van het dorp, dat in een paar minuten met de skibus te bereiken is.