Vakantiehuis in Dalaas

Dalaas is een prachtig vakantieoord in Oostenrijk. Dalaas is een uitgestrekt dorp en ligt op 1000 meter boven zeeniveau, aan de voet van de machtige Alrberg. Het is het grootste en meest centrale dorp van de hele vallei, waardoor er veel wandelingen mogelijk zijn. Met een vakantiehuis in Dalaas bevind je je in het midden van het prachtige wandel- en fietsparadijs in Vorarlberg.

Vakantiehuis in Dalaas

Populaire vakantiehuizen - Dalaas

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Dalaas

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Dalaas

Loading...

Skiën in de omgeving van Dalaas

Dalaas heeft helaas geen eigen skigebied. Daarom gaan veel vakantiegangers naar Sonnenkopf. Dit skigebied heeft vooral makkelijke en gemiddelde pistes, waardoor het ideaal is voor beginners. Het gebied is gemakkelijk te bereiken op tien minuten van Dalaas. De verse sneeuw en het zonnetje in het voorjaar trekt veel vakantiegangers naar het gebied.  

Montafon is ook een populair skioord in de omgeving. Het skigebied heeft verschillende pistes en goed verzorgde hellingen. Met je skipas van Montafon heb je elke dag toegang tot een andere berg

Activiteiten in de zomer

Zelfs in de zomer is er genoeg te beleven in de omgeving van je vakantiehuis in Dalaas. Actieve sporters voelen zich hier al snel helemaal thuis. Wandelen en mountainbiken zijn, naast skiën, populaire dagactiviteiten. Ga een dagje zwemmen, vissen of delta vliegen. Wandel naar nabij gelegen dorpjes die elke zijn eigen charme en streekproducten hebben.

Vakantiehuis in Dalaas huren

Met een vakantiehuis in Dalaas verblijf je in een prachtig gebied in Oostenrijk tussen de vriendelijke bevolking. Veel vakantiegangers bezoeken Dalaas in de winter, maar ook in de zomer is er veel al wandelend te ontdekken. Door de rustige levensstijl en sportieve activiteiten besluiten veel mensen een vakantiewoning in Voralberg te huren, waarbij Dalaas als een van de favorieten wordt gezien.