Vakantiehuis in Schruns

Schruns is een idyllisch stadje met ongeveer 3800 inwoners in het Oostenrijkse Vorarlberg, in het uiterste westen van de Alpen. Schruns  is de belangrijkste stad in het charmante Montafon en heeft voor gasten een prachtig vakantiehuis in Schruns. Jouw vakantiehuis dient als een perfect startpunt voor verschillende buitenactiviteiten, zowel in de zomer als in de winter. Een groot netwerk van paden vormt een ideale uitvalsbasis voor zowel wandelaars als fietsliefhebbers om de mooiste plekjes in de regio te ontdekken.

Schruns

Paradijs voor sporters

Schruns is een populaire vakantiebestemming in de zomer en de winter voor actieve vakantiegangers en gezinnen. De bergen van de Verwall Group, de Silvretta en de Rätikon bieden wandelaars en klimmers een breed terrein. Het aanbod omvat ook speciale wandelroutes voor kinderen, nordic walkers of fietsers. Buitenzwembaden, Waldseilgärten en klimhallen zijn een goede aanvulling aan het sportaanbod. In de winter verandert het Montafon in een eersteklas skigebied.

Vakantiehuis in Schruns huren

Door de centrale ligging zijn de vakantiehuizen in Schruns het ideale startpunt voor excursies en wandelingen. In de winter zijn skiliften en langlaufloipes te voet of met de bus te bereiken. De donkerhouten huizen wordt afgewisseld door glanzende witte gevels en hebben de traditionele uitstraling van de Oostenrijkse landhuizen door houten balkons en luiken. 's Avonds geniet je in vakantiewoning in Vorarlberg van het heerlijke uitzicht van jouw terras en kun je uitrusten van je actieve dag in de natuur.