Vakantiehuis in Bludenz

Bludenz biedt culturele en actieve vakanties in een indrukwekkend natuurlandschap. De stad ligt op een hoogte van ongeveer 570 meter precies op het punt waar de vijf Vorarlberg-valleien Walgau, Brandnertal, Montafon, Klostertal en het grote Walsertal samenkomen.

Ferienhäuser Bludenz - Vorarlberg

Populaire vakantiehuizen - Bludenz

Loading...

Bezienswaardigheden

Al bij aankomst in de huisjes is Bludenz al van verre een zeer opvallende toren - de zogenaamde uikoepel. Het maakt deel uit van St. Lawrence's kerk, die samen met het barokke paleis Gayenhofen het symbool is van Bludenz. Bovenal nodigt de historisch zeer interessante oude stad uit met zijn smalle straatjes en de middeleeuwse gebouwen bestaan ​​uit patriciërs- en herenhuizen voor een ontspannen wandeling en winkelen vanaf je vakantiehuis in Bludenz. 

In ongeveer 0,5 uur vanaf je vakantiewoning in Bludenz bereik je de hoofdstad van Liechtenstein Vaduz. Het beeld van de pittoreske stad wordt gedomineerd door het machtige kasteel, dat torent boven Vaduz en nog steeds wordt gebruikt voor staatsbezoeken. Een bezoek waard is het Kunstmuseum Liechtenstein, dat de grootste collectie hedendaagse kunst in het land heeft.

Populaire activiteiten in Bludenz

Om je batterijen in de natuur op te laden, is Bludenz de ideale vakantiebestemming: hier vind je bossen, meren en bergen. Tot de winteractiviteiten behoren skiën, rodelen en langlaufen. De skigebieden Brandnertal, Raggal en Golm - Tschagguns Vandans bieden veel aan de vakantiegangers. In totaal zijn er 5 gemakkelijk toegankelijke skigebieden in Bludenz. Golfen, skiën, fietsen en tennis staan ​​op de lijst voor sportliefhebbers. Er is ook de mogelijkheid om fietsen te huren.

Vakantiehuis in Bludenz huren

Bludenz is de perfecte vakantiebestemming voor diegenen die uitkijken naar een leuke tijd met het hele gezin en de hond. Een vakantie in Bludenz betekent tijd om te ontspannen in een comfortabele accommodatie in Voralberg. Anders dan in het hotel bepaal je in je vakantiehuis of appartement het dagelijkse ritme zelf. In een vakantiehuis in Bludenz ben je helemaal alleen en heb je de mogelijkheid om te herstellen van de stress van het dagelijks leven.