Vakantiehuis in Gaschurn

Vakantiehuis in Gaschurn

Vakantiehuis in Gaschurn

De prachtige vakantiehuizen in de Vorarlberg bij Gaschurn en Paternen liggen in het zuiden van Montafon, direct naast het grootste skigebied in de regio, Silvretta Montafon. Met een vakantiehuis in Gaschurn bevind je je dicht bij een het wandelpadennetwerk met 260 kilometer aan wandelroutes en 70 kilometer aan fietsroutes.

Wintersport in Gaschurn

Gaschurn trekt veel vakantiegangers aan die graag reguliere wintersport beoefenen in het skigebied Silvretta Montafon. Na zo'n actieve dag wintersport trekken veel mensen zich terug in een van de vele cafeetjes en restaurants, of gaan terug naar hun vertrouwd vakantiehuis in Gaschurn. Gaschurn ligt pal naast het skigebied Sivreta Montafon. Je kunt zelfs vanuit het dorp met de lift helemaal naar de top van het skigebied op 2000 meter hoogte. In dit uitgestrekte skigebied  leven veel snowboarders en langlaufers zich uit.

De pistes zijn geschikt voor beginners en gevorderden en ook de off-piste is fantastisch. De pistes variëren erg. Door de verschillende moeilijkheidsgraden is het skigebied bijzonder kindvriendelijk.

Ben je het wintersporten toch eventjes zat, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden om je anders actief bezig te houden. Tennissen en squashen zijn populaire opties. Maar ook voor degene die toe zijn aan ontspanning is er een sauna en massageruimte.

Uitrusten in een particulier vakantiehuis in Gaschurn

Leg je skies of snowboard even aan de kant. In je vakantiehuis in Gaschurn heb je de mogelijkheid om voor en vooral na een drukke dag helemaal te ontspannen. Zo is een vakantiewoning ideaal voor zowel korte als lange verblijven. Je geniet van een intieme sfeer, comfortabele zithoekjes en een eigen keuken en badkamer.