Vakantiehuis in Alcúdia

Reis naar het prachtige Alcudia aan de noordkust van Mallorca en geniet van alles dat Spanje te bieden heeft!  Mallorca is een van de eilanden van de Balearen en Puerto Alcudia is een van de belangrijkste toeristische centra van Mallorca. De prachtige stad heeft een levendig openbaar leven met bars en restaurants. In de oude stad 'binnen de muren' is er onder andere een oud amfitheater, een stierenvechtarena en verschillende mooie plekken te vinden waar je kunt genieten van een drankje in de zon.

Strand in Alcudia in Mallorca

Populaire vakantiehuizen - Alcúdia

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Alcúdia

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Alcúdia

Loading...

Bezienswaardigheden

Waneer je een vakantiehuis op Mallorca in Alcúdia huurt, heb je een fantastische gelegenheid om alle bezienswaardigheden van het eiland te ontdekken, zoals de grotten van Artà of het fantastische strand van Alcudia. Het is ook een goede uitvalsbasis voor langere excursies: vanuit de haven is het mogelijk om een ​​boottocht te maken naar bijvoorbeeld Menorca of Barcelona. 

Gelegen ten noordoosten van Mallorca, het mediterrane eiland van Spanje, heeft het het hele jaar door een ongelooflijk klimaat. Of je nu van watersport houdt of op zoek bent naar rust, je kunt veel doen in Alcudia.

Kijk naar de grote muur die de oude stad van Alcudia omringt. Het diende om het gebied te beschermen tegen indringers en piraten die het probeerden te veroveren. Eenmaal binnen kun je de kerk van Sant Jaume bezoeken. Maar als je de omgeving wilt leren kennen, kun je de hoogten in  en de Camí de Ronda bezoeken.

Buiten de muren van de oude stad en heel dicht bij je vakantiehuis in Alcudia vind je de overblijfselen van de Romeinse stad Pollentia. Als je het leuk vond en meer wilt weten over het Romeinse verleden van Alcudia, aarzel dan niet om het Monografisch Museum van Pollentia te bezoeken. Je kunt ook enkele van de rondleidingen boeken die ze aanbieden.

Zon, zee en strand

De wateren van Mallorca bereiken in de zomer bijna een temperatuur van 30°C en dalen in de winter niet onder 14°C. Dit, vergezeld van de zon gedurende het grootste deel van het jaar, maakt een dagje strand een must tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Alcudia.

Grenzend aan de hele baai van Alcudia, ligt het strand van Alcudia. Bezoek ook het strand van Sant Joan. Een mooie en rustige plek gericht op Pollença Bay. Maar als u liever inhammen met een maritieme en vissende charme verkiest, bezoek dan Cala en Poncet, in de buurt van Es Pinaret.

Vakantiehuis in Alcúdia huren

Wanneer je een huis in Alcudia wilt huren, zit je goed bij NOVASOL. We hebben een grote selectie van kwaliteitsvolle vakantiehuizen in Alcudia die zeker aan je wensen en behoeften voldoet. Onze vakantiewoningen liggen buiten de stad, waar je het lawaai van het stadsleven vermijdt, maar toch dicht bij alles verblijft. Een verblijf in een vakantiehuis biedt compleet andere mogelijkheden dan een vakantie in een druk toeristisch hotel. Een vakantiewoning in Alcudia is daarom de beste accommodatie optie voor een gezinsvakantie. Het biedt de mogelijkheid om de agenda flexibel in te delen en onafhankelijkheid te zijn. In onze huizen met een zwembad, geniet je van de privacy die je gezin verdient, evenals veel ruimte hebben dan in welk hotel dan ook.