Vakantiehuis in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca is een van de steden die alles je heeft voor een geweldige vakantie; prachtige zandstranden, gezellige straatjes met historische gebouwen, de boulevard langs de jachthaven, veel spannende winkels en een absoluut geweldige sfeer. De stad is een prachtige vakantiebestemming wanneer je op vakantie wilt in Spanje in een vakantiehuis in Palma de Mallorca. Het leven ontvouwt zich in de kleine gezellige voetgangersstraten van de oude stad tussen de historische gebouwen. Palma is de grootste stad van Mallorca, maar hoewel er meer dan 400.000 mensen wonen, lijkt de stad niet groot en liggen alle bezienswaardigheden op loopafstand.

Strand in Palma de Mallorca

Populaire vakantiehuizen - Palma de Mallorca

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Palma de Mallorca

Loading...

Stranden in de buurt

Je vindt verschillende goede zandstranden vlakbij de stad:

  • Cala Major is een absoluut prachtig zandstrand bekroond met blauwe vlaggen. Ligstoelen en parasols kunnen worden gehuurd bij het hotel, die ook toiletten en douches hebben. Er is parkeergelegenheid langs het strand en er is een oprit voor rolstoelgebruikers.  

  • Platja de Palma ligt op 4,5 kilometer lang, breed zandstrand en is ook bekroond met een blauwe vlag. Je vindt er een heleboel kleine bars en restaurants langs het strand, waar je ook ligbedden en parasols kunt huren. Het strand wordt bewaakt door strandwachten en er zijn toiletten en douches. Het is echt een kindvriendelijk strand met relatief laag water.

  • Ca´n Pere Antoni is het strand dat het dichtst bij het centrum ligt. Het begint eigenlijk net onder de kathedraal. Het strand is niet erg groot en is daarom vaak behoorlijk vol. Er zijn bars, toiletten en douches langs het strand.

Bezienswaardigheden

In het midden van de haven ligt het meest spectaculaire gebouw van Palma - de kathedraal. De prachtige oude kathedraal heeft een adembenemend uitzicht op de zee en is een juweeltje. Bezoek Marcat Olivar, de beste vis- en groentemarkt van Palma. Hier kun je heerlijke, verse ingrediënten kopen die thuis in je vakantiehuis in Palma de Mallorca kunt bereiden. Er zijn ook verschillende tapasbars op de markt, zodat je na het winkelen kunt genieten van een kleine lunch. Hoog boven de stad vindt u het kasteel van Bellver - alleen al het uitzicht is een bezoek waard. Ga zitten op Placa Major en geniet van de aanblik van mensen die winkelen in de kunstkraampjes of luister naar een straatmuzikant. 

Palma is een winkelmekka! Op Passeig des Born zijn dure merkwinkels te vinden. In de kleine voetgangersstraten aan beide zijden van Placa Major, aan de andere kant, vind je veel leuke en unieke winkels waar de spulletjes betaalbaar zijn. Er zijn ook verschillende grote winkelcentra in de buurt van Palma, met winkels die je ook thuis kent.

Vakantiehuis in Palma de Mallorca huren

De vakantiehuizen van NOVASOL in Palma de Mallorca liggen direct in het centrum en aan de rand van de stad. Wanneer je een vakantiehuis in Palma de Mallorca het decor voor je vakantie laat zijn, heb je voldoende ruimte en de mogelijkheid om zelf prachtige gerechten te bereiden van de vele lokale producten. Een vakantiewoning op Mallorca is niet voor niks een ideaal startpunt van je vakantie.