Vakantiehuis in Llucmajor

De prachtige stad Llucmajor ligt aan de voet van de berg Randa, dus de omgeving en landschappen zijn ongelooflijk. Geniet van je welverdiende familievakantie door je vakantiehuis in Llucmajor te boeken.

Ferienhaus Llucmajor - Mallorca

Populaire vakantiehuizen - Llucmajor

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Llucmajor

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Llucmajor

Loading...

Wat te doen?

Naast de belangrijkste plaatsen zoals het klooster van Sant Bonaventure, de Talayotische site van Capocorb Vell of de kerk van San Miguel, is het Capocorb Vell een must see. Capocorb Vell is een van de grootste archeologische vindplaatsen in Mallorca. De staat waarin het zich bevindt is zeer goed gezien de leeftijd van de gebouwen waaruit het bestaat. De s'Estelella-toren werd gebouwd in 1577 om de stad Ottomanen en Berbers te verdedigen.  Na een dag van culturele bezoeken zult u willen ontspannen en wat een betere plek is dan de prachtige stranden in het Llucmajor-gebied.

Strandvakantie in Llucmajor

Op slechts 10 minuten afstand vind je het natuurlijke strand van Es Trenc, waar je de dag kunt doorbrengen met je gezin.   Het strand van S´Arenal is een fijn zandstrand met een gemakkelijke toegang. Het water is kalm en het is een van de meest bezochte in de omgeving. Een verstedelijkt strand dat zich ook heel dicht bij Llucmajor bevind is Cala Blava. Het heldere water, fijn zand en nabijgelegen kinderfaciliteiten maken het perfect voor kinderen. De kleine Cala Beltran is van fijn en schoon zand, het water is kalm en het is ideaal voor watersporten. Cala Pi is een van de mooiste stranden van Mallorca, het is 40 meter lang, omgeven door dennenbossen en kristalhelder water.

Vakantiehuis in Llucmajor huren

Llucmajor is een ideale bestemming om met kinderen te reizen vanwege de rust en de omgeving. Alle vakantiehuizen in Llucmajor zijn tot in de puntjes verzorgd zodat je verblijf perfect is. Huur een vakantiewoning op Mallorca in dit gebied en geniet van je familievakantie terwijl je ook de omgeving van deze prachtige Mallorcaanse stad bezoekt.