Vakantiehuis in Santanyí

Santanyí is een stad aan de kust van de Middellandse Zee. Dankzij de strategische ligging vlakbij het op een na grootste natuurpark op de Balearen, is het een ideale bestemming voor gezinsreizen en een vakantie in de natuurlijke omgeving.

Ferienwohnung Cala Santanyi-Cap Des Moro

Populaire vakantiehuizen - Santanyí

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Santanyí

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Santanyí

Loading...

Wat te doen in Sananyi

Santanyí heeft ongetwijfeld zijn grondgebied goed beschermd, als u Cala Lona nadert, zie je een deel van de ruïnes van een oud fort uit de achttiende eeuw en kruis je verschillende kustverdedigingstorens zoals de Torre d´en Beu.  Je kunt tijdens je verblijf in deze prachtige landelijke stad de ongelooflijke versterkte muur en Porta Murdada bezoeken, vroeger gebruikt om de stad te verdedigen in tijden van piratenaanvallen. Benader het stadsplein en bezoek de oude kerk van Santanyí uit de 13e eeuw. L´Església Vella is in gotische stijl een oud gebouw dat zeer goed is onderhouden en een bezoek waard is. 

Het rustige strand van Caragol is breed en lang, heeft een fijn zand en kristalhelder water dankzij de lage instroom van mensen die het bezoeken. Absoluut een perfecte plek om los te koppelen en een goede tijd met familie te hebben. Ook kun je Cala s´Almunia heel gemakkelijk bereiken dankzij de borden die je ernaartoe leiden. Een prachtige baai omringd door pijnboombossen en rotsachtige gebieden met schoon en helder water. Een drukker strand is Cala Mondragó, het is ideaal om met kinderen te gaan vanwege het ondiepe water en het fijne en aangename zand. Als je van de natuur houdt, breng dan een leuke dag door met een boottocht naar het natuurpark van Cabrera. Een eiland met een grote natuurlijke rijkdom waar je watersporten kunt beoefenen, zoals snorkelen.

Vakantiehuis in Santanyí huren

Dankzij de zeer goede locatie biedt je vakantiehuis in Santanyí in de omgeving een grote verscheidenheid aan plaatsen om te bezoeken en te leren kennen tijdens je gezinsvakantie. Zo'n accommodatie op Mallorca geeft je de mogelijkheid om van je welverdiende familievakantie te genieten. Kies voor je vakantie een vakantiehuis in Santanyi met een zwembad en profiteer van het goede klimaat van het eiland.