Vakantiehuis in Pollença

De prachtige baai Pollença wordt gevormd door de schiereilanden Formentor en La Victòria, het is tien kilometer lang en zes kilometer breed. Het is beschermd en is daarom een ​​watersportparadijs om te duiken, zeilen en surfen. Zorg ervoor dat je de prachtige baai bezoekt tijdens je vakantie in Spanje in het noorden Mallorca!  Aan de bijna cirkelvormige baai ligt het rustige havendorp Port de Pollença met zijn 6,5 duizend inwoners. Het voormalige vissersdorp is zonder belangrijke hotels een belangrijke vakantiebestemming. Het kleine stadje Pollença met zijn 15 duizend inwoners onderscheidt zich met een dozijn kunstgalerijen, tal van culturele aanbod en traditioneel vakmanschap van de andere plaatsen van het eiland Mallorca.

Ferienhaus, Ferienwohnung und Finca Pollença

Populaire vakantiehuizen - Pollença

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pollença

Loading...

Een prachtige vakantie in Pollença

Je kunt een geweldige tijd hebben, terwijl je langs de gezellige boulevard langs de haven slentert en geniet van de schilderachtige schoonheid van dit gebied. Pollença wordt ook gekenmerkt door goed eten. Port Pollença gebied is ideaal voor liefhebbers van zandstranden en veel zon en hun tijd willen doorbrengen in een vredige omgeving. Puerto Pollenca is een klein stadje in het noorden van Mallorca en ligt in de baai van Pollenca. Het ligt ongeveer twee kilometer van Cala Sant Vicenc. Dit kleine stadje heeft een verscheidenheid aan interessante bezienswaardigheden, zoals een Föhrenweg, Gotmar, Central en Siller. Toeristen mogen de Boquer-vallei, die ten noordoosten van de stad ligt, niet missen. Vlakbij ligt ook de pre-Romeinse stad Bocchoris, die een dagtocht met je familie of vrienden waard is.

Vakantiehuis in Pollença huren

Al onze vakantiewoningen op Mallorca zijn volledig ingericht en je  kunt bijvoorbeeld verblijven in een vakantiehuis in Pollença met zwembad of een goed onderhouden tuin  Geniet van het uitzicht van de schilderachtige landschappen en rustig heerlijk uit op je privéterras of ontspan in de woonkamer van je vakantiehuis in Pollença. Al onze appartementen zijn zorgvuldig ingericht en geschikt voor jong en oud.