Vakantiehuis in Son Servera

Son Servera is een beroemde vakantiebestemming in Spanje, dat wordt bezocht door veel toeristen . De belangrijkste attracties van deze regio zijn prachtige stranden, helder zeewater , veel winkelmogelijkheden en ook een bekend, internationaal geprezen restaurant - Bicicanella. on Servera ligt op de Balearen van Spanje, in het noordoosten van Mallorca.

Son Servera

Populaire vakantiehuizen - Son Servera

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Son Servera

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Son Servera

Loading...

Wat te doen op dit plekje?

Niet ver van de idyllische kust in het noordoosten ligt de stad Son Servera, op korte afstand van de naburige steden. Het ligt aan de voet van Muntanya de Calicant en biedt een besloten sfeer. Bezoek Cala Millor , een bekende regio voor zomertoeristen. Tevens bevindt zich in Costa de los Pinos, een zomer bestemming voor de Spaanse high society, in de buurt. Voor toeristen wordt ook een bezoek aan de parochiekerk St. Johannes de Doper aanbevolen. Son Servera ligt in de buurt van het bruisende stadje Cala Millor, met zandstranden aan de ene kant en rustige landschappen aan de andere kant. Cala Millor is een van de populairste resorts op Mallorca, niet in het minst omdat een van de mooiste stranden van het eiland zich in de nabijheid van uw vakantievilla bevindt. Op dit twee kilometer lange strand kun je het ongelooflijk fijne zand voelen, langs de prachtige promenade wandelen of, als je wilt genieten van het nachtleven, voordat je uitrust in je appartement in Mallorca, een van de levendige bars bezoeken. Overdag kun je de zee verkennen met de plaatselijke duikschool, genieten van watersporten langs de kust of gewoon ontspannen in de zon.

Vakantiehuis in Son Servera huren

Veel van onze vakantiehuizen in Spanje en vakantieappartementen op de Balearen liggen op een locatie die ideaal is voor een perfecte vakantie op Mallorca. Onze charmante vakantievilla's in mediterrane stijl worden omgeven door olijfbomen. We zijn zeker dat je zult genieten van je verblijf in Cala Millor in een accommodatie op Mallorca.