Vakantiehuis aan de Costa del Azahar

Zoek je een plekje in het mooie Spanje die nog niet ontdekt is door het massatoerisme? Dan voel je je vast en zeker thuis in een gezellig vakantiehuis aan de Costa del Azahar. Vanzelfsprekend vind je in de kustplaatsen alle voorzieningen die je ej kunt wensen. De stranden zijn er breed en rustig en de natuur is er werkelijk prachtig. De Costa del Azahar strekt zich uit van de Ebro Delta tot voorbij Castellón, richting Valencia. Hier liggen de interessante plaatsen St. Carles de la Ràpita, Peñiscola en Benicàssim. De provinciehoofdstad is Castellón de la Plana. Deze plaats is wat meer toeristisch en in erg trek bij bezoekers uit heel Europa. Een leuk uitstapje vanuit uw vakantiehuis of appartement aan de Costa del Azahar is het stadje op het schiereiland dat via een dam verbonden is met de vaste wal. Deze stad is ooit nog een vesting geweest en beschikt over een indrukwekkend kasteel.

costa Azahar

Populaire vakantiehuizen - Costa del Azahar

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Costa del Azahar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Costa del Azahar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Costa del Azahar

Loading...

Schitterende plantages

De Costa del Azahar is een schitterend kustgebied van staat bekend om haar sinaasappel- en olijfbomenplantages. De kust dankt haar naam aan de sinaasappelbloesem. Welk seizoen je ook kiest voor een verblijf in een vakantiehuis aan de Costa del Azahar, je kunt altijd genieten van een schitterend uitzicht op de omgeving. Overal in deze streek ruik je de kruiden die er groeien in de vrije natuur. Omdat de heerlijke zandstranden nog vrij onbekend zijn bij het buitenlandse toerisme, hebben veel dorpen en steden nog die typisch Spaanse sfeer. Tijdens uw vakantie in een vakantiehuis aan de Costa del Azahar zul je dan ook het echte Spaanse leven voelen.

Culinair genieten

De kustplaatsen in deze regio hebben bijna allemaal vissershavens waar de vis dagelijks vers binnengebracht wordt. De lokale specialiteitenrestaurants doen hier natuurlijk hun voordeel mee in de vorm van tapas en een groot scala aan heerlijke Spaanse gerechten. Op de vele marktjes is altijd wel verse vis verkrijgbaar. Deze kun je natuurlijk geheel naar wens bereiden in je vakantiehuis in Valencia aan de Costa de Azahar!