Vakantiehuis in Moraira

Moraira is een klein vissersdorpje is met een speciale charme. Natuurlijk moet je profiteren van het goede weer en zwemmen in een van de stranden, zoals El Portet, het strand van Moraira of Playa de l'Ampolla. Na een verfrissende duik maak je een wandeling door de smalle straatjes, breng je een bezoek aan de lokale winkels met ambachten en streekproducten en bekijk je de van de culturele monumenten Met een vakantiehuis in Moraira weet je dat je vakantie geweldig wordt, omdat alle vakantiehuisjes tot in de details worden verzorgd.

Vakantiehuis in Moraira

Populaire vakantiehuizen - Moraira

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Moraira

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Moraira

Loading...

Stranden van Moraira en omgeving

Er zijn veel mooie stranden bij Moraira die je kunt bezoeken als je van je vakantie in Valencia. De grootste attractie van Moraira zijn de stranden. Het biedt een unieke gelegenheid om te genieten van het water en de netheid, naast de hoeveelheid diensten en faciliteiten die het biedt Het strand van Cap Blanc wordt bereikt via een goed gemarkeerd pad. Het is een prachtig solitair strand met kristalhelder water omgeven door prachtige witte huizen. Het strand van l'Ampolla is perfect om met kinderen naartoe te gaan, want het water is kalm en ondiep. De volwassenen kunnen zich uitleven met watersporten, zoals snorkelen.

Wat te doen?

Loop na een verfrissende duik door de smalle straatjes, bezoek lokale winkels met handwerk en lokale producten en kom dicht bij monumenten van cultureel belang, zoals de Cap d'Or-toren, het kasteel van Moraira, of het Wachttorengenootschap van Cap d'Or.

Vakantiehuis in Moraira huren

Weet jij waar je de perfecte vakantiewoning in Moraira kunt vinden? Met NOVASOL overnacht je tijdens je vakantie in een vakantiewoning en breng je tijd door met je familie in dit prachtige vissersdorp. De goede temperaturen gedurende het grootste deel van het jaar maken Moraira een flexibele bestemming. We raden je echter aan om de zomermaanden te kiezen om je vakantiehuis in Moraira te huren voor kinderen en om te genieten van de stranden en activiteiten.