Vakantiehuis aan de Costa Blanca

Aan de Costa Blanca in Valencia staan de sinaasappelbomen nog in volle bloei als in Midden-Europa de winter reeds is aangebroken. Zelfs tot laat in de herfst of soms tot half november is het op de stranden nog erg aangenaam vertoeven. Ook heeft deze kust vele mooie bezienswaardigheden, welke eenvoudig zijn te bezoeken vanuit je vakantiehuis aan de Costa Blanca. De Costa Blanca is bij veel mensen bekend door de befaamde badplaats Benidorm, maar ook Torrevieja, Altea, Denia, Calpe en Albir zijn bekende steden in deze regio. Uiteraard kun je ook kiezen voor Costa Blanca voor het prettige klimaat en de wondermooie stranden. De fraaie streek heeft echt nog meer voor je in petto.

vakantiehuis Costa Blanca

Populaire vakantiehuizen - Costa Blanca

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Costa Blanca

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Costa Blanca

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Costa Blanca

Loading...

Romantische baaien

Aan de Costa Blanca zijn verschillende fascinerende natuurverschijnselen te vinden, zoals het vele steenmassief (bijvoorbeeld de Peñón die steil rechtop in de zee staat). De romantische baaien zullen vast en zeker ook uw aandacht trekken, zoals die van La Granadella. Maak vanuit uw gezellige vakantiehuis of appartement aan de Costa Blanca eens een uitstapje naar enkele van deze mooie baaien en geniet! Je kunt daar namelijk heerlijk zwemmen in het heldere water - en boven u bevindt zich een rotswand en pijnboombossen.

vakantiehuis Costa Blanca

Populaire badplaatsen

  • Alicante: Dit is een van de meest verrassende vakantiebestemmingen aan de Costa Blanca. Er is een strand, een druk centrum, en er zijn zes natuurparken die je kunt bezichtigen.

  • Valencia: bezoek een van de grootste steden in Spanje. Het is een ideale daguitstap

  • Altea: Deze badplaats bestaat uit een stuk strand, het fraaie oude centrum en een buurt met luxe hotels.

  • Calpe: Deze stad ligt rondom natuurpark Peñón de Ifach

  • Benidorm: Dit is de grootste en drukste stad van de Costa Blanca.

Vakantiehuis aan de Costa Blanca

Cultureel genieten

In de steden en de kleine dorpen kun je vanuit je vakantiehuis aan de Costa Blanca nog de duidelijke sporen van diverse beschavingen ontdekken. Denk hierbij maar eens aan de schitterende Moorse moskeeën, de Romeinse theaters en barokke kathedralen of nederzettingen van de Westgoten.

Aan de bekende kust Costa Blanca is de lokale bevolking erg gastvrij en gemoedelijk. Je bent van harte welkom op de vele typisch Spaanse fiëstas die er het hele jaar door plaatsvinden. Bij deze feesten geniet je natuurlijk van goed eten, traditionele muziek, lekkere wijn en vrijwel altijd tot slot een groots vuurwerk. Vanuit je mooie vakantiehuis aan de Costa Blanca, zoals in Torreveja, Javea of Calpe, zijn deze fiësta´s prima te bezoeken.

Vakantiehuis aan de Costa Blanca huren

Geniet van de zon, zee, strand en het mediterrane klimaat met een vakantiehuis aan de Costa Blanca! Een vakantiehuis is de ideale accommodatie in de zomer of als je gaat overwinteren aan de witte zandstranden. Overdag geniet je van de zon op het strand of aan je eigen zwembad die bij het huis hoort. In de namiddag zoek je in verschillende restaurantjes de gezelligheid op. 's Avonds geniet je met een drankje van de ondergaande zon vanaf je eigen terras. Zeg nu zelf; dat klinkt toch geweldig?

Ook in het achterland, met prachtige landenschappen en sinaasappelbomen, hebben we een heleboel vakantiehuizen in Valencia in de buurt van de Costa Blanca.Hier maak je al snel een wandeling vanaf je vakantiewoning. Na zo'n actieve dag ontspan je in je eigen tuin. Hier hoef je je dus ook geen moment te vervelen.