Vakantiehuis in Torrevieja

Geniet van de mediterrane stranden met zijn klimaat, zijn zon en zijn gevarieerde keuken.  Boek nu je vakantiehuis in Torrevieja  en ontdek deze prachtige stad. Daarnaast heeft de stad verschillende pretparken en natuurlijke ruimtes voor natuurliefhebbers. In de omgeving kun je andere charmante steden bezoeken.

Vakantiehuis in Torrevieja

Populaire vakantiehuizen - Torrevieja

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Torrevieja

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Torrevieja

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Torrevieja

Loading...

Wat te doen?

Als je besluit om een ​​van onze  appartementen in Torrevieja te boeken ,  moet u weten dat deze stad Alicante aan de Spaanse Costa Blanca een hoge toeristische en erfgoedwaarde heeft. Vooral wordt het bezocht in de zomer. De straten zijn meestal vol met mensen en culturele evenementen in juli en augustus. Er is veel te doen. Met onze appartementen in Torrevieja vind je dat in het hart van de stad de beroemde Paseo Marítimo ligt. Daar vind je overvloedige restaurants en bars waar je de lokale keuken kunt proeven. Daarnaast kun je gaan winkelen in de winkels verspreid langs de promenade. Je vindt er lokale winkels en luxe boetieks.

Beste stranden van Torrevieja

De belangrijkste attractie zijn de stranden. Goud zand, ze hebben kalm water en een goede temperatuur.

Shipwrecked Beach

Dit stadsstrand ligt bij de ingang van de stad. Het is ongeveer 300 meter lang en heeft sinds het einde van de 20e eeuw het Blauwe Vlag-embleem. Het onderscheidt zich van de andere stranden door het hebben van tal van wateractiviteiten voor kinderen en jongeren. Je kunt er zonnebaden of een cocktail drinken in de strandbars. Let ondertussen op het grote aantal schepen dat de nabijgelegen haven nadert.

Mata strand

Mata strand is een van de langste in Torrevieja en is meer dan twee kilometer lang. Iets anders dan de stadsstranden in de binnenstad. Omdat er geen grote gebouwen in de buurt zijn, zijn er veel meer zonuren.  De wateren zijn ideaal om watersporten te beoefenen. Bovendien is het zelfs in de zomermaanden minder druk.

Cura strand

Cura strand is populair bij de meer dan 400.000 toeristen die elk jaar Torrevieja bezoeken. Het ligt aan de promenade Juan Aparicio. Het is ideaal voor kinderen, omdat het water meestal vrij rustig is. Hoewel het zandstrand best klein is, is het de moeite waard om een dagje aan het strand te genieten. Je hebt er wel tal van restaurants, bars, kiosken en strandbars waar je wat kunt drinken.

Vakantiehuis in Torrevieja huren

In Torrevieja hebben we allerlei appartementen met privézwembad en vakantiehuizen, de meeste met privézwembad. Veel van onze vakantiewoningen in Valencia hebben uitzicht op zee, voor het volledige plezier van het hele gezin en je huisdier. In de buurt van de zee heb je voldoende ruimte om te genieten van een aangename omgeving. Met een vakantiehuis in Torrevieja overnacht je op een fantastische plek.