Vakantiehuis in Benissa

Benissa

Vakantiehuis in Benissa

Benissa is een van de oudste steden aan de witte kust van de Costa Blanca. Daarom is de stad historisch interessant en heeft het een zeer charmant stadscentrum, waarvan de middeleeuwse oorsprong prachtig bewaard is gebleven. De straten zijn smal en de historische, goed bewaard gebleven gebouwen zijn versierd met de karakteristieke balkons. Geniet van het leven in een van onze vakantiehuisjes in Benissa.

Wat te zien in Benissa?

De regio rond Benissa wordt verfraaid met decoratieve wijngaarden en een prachtig landschap. Dit is een regio waar je voordelig kunt gaan sightseeën. Neem bijvoorbeeld de panoramaroute naar Jalontal, eventueel met een korte reis naar Bodegas onderweg. Jalontal biedt een schat aan goedkope en voortreffelijke restaurants, en de vlooienmarkt van de stad is ook een bezoek waard.

Bekijk de prachtige kerk 'Cathedral de la Marina', geniet van de kleine baaien en de fantastische zandstranden, of maak een uitstapje naar de naburige stad Calpe, waar je kunt duiken, windsurfen, een kajak roeien of andere watersporten beoefenen activiteiten.

Cultuurfanaten moeten een bezoek brengen aan het 16e-eeuwse paleis van Torres-Orduña dat open is voor het publiek. Het paleis is een lokaal centrum voor cultuur, waarin veel educatieve en historische voorwerpen zijn ondergebracht. Bezoek ook de Neogotische kathedraal de la Marina en de bruisende zaterdagmarkt buiten de parochiekerk op zaterdag. Hier kun je verse ingrediënten kopen om klaar te maken in je vakantiehuis in Benissa.

vakantiehuis in benissa

Huur een heerlijk vakantiehuis in Benissa

Als jij en je gezin overwegen om op vakantie te gaan in het prachtige Spanje, heeft NOVASOL een mooie selectie van vakantiehuizen te huur in Benissa, wat echt een aanrader is. Met een van onze vakantie villa's in Valencia als vertrekpunt, heb je een goede basis om zo veel rond te reizen en de omgeving te verkennen.