Vakantiehuis in Jávea

Jaeva ligt in de regio La Marina Alta biedt vakantie-ervaringen van het fantastische soort. De stad ligt in een gezellig hoekje tussen twee baaien en heeft witte zandstranden en een overvloed aan uren zonneschijn. Er zijn nog steeds enkele van de oorspronkelijke huizen met de traditionele ijzeren balkons te vinden in de oude stadswijken. Een vakantiehuis in Jávea geeft je de mogelijkheid om de omgeving te verkennen en 's avonds in alle rust van je vakantie te genieten.

Vakantiehuis in Jávea

Populaire vakantiehuizen - Jávea

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Jávea

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Jávea

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Jávea

Loading...

Wat te doen in Jaeva?

Jaeva heeft een gezellig havengebied, waar je ook een schat aan prachtige restaurants en feestelijke bars kunt vinden. Bezoek vlak bij je vakantiewoning in Valencia ook de kerk van Iglesia de San Bartolome uit de 12e eeuw en het prachtige museum van Soler Blasco, waar je onder andere enkele edelstenen en juwelen van de stad kunt zien die stammen uit de voorbije eeuwen. Wandel vanuit de haven de berghelling Cabo de Nao San Martin op, waar het uitzicht niet minder dan spectaculair is.

vakantiehuis in Jávea

Excursie naar Guadalest

Als je op zoek bent naar goedkope vakanties met de mogelijkheid om rond te reizen en nieuwe regio's te verkennen, dan zijn vakantiehuizen in Spanje een goede keuze. Als je bijvoorbeeld in Javea verblijft, is het slechts 40 minuten rijden naar het stadje Guadalest. De schilderachtige autorit van je villa's naar Spanje brengt je over steile, bochtige wegen met een panoramisch uitzicht over de kust. Guadalest zelf is een charmant, witgekalkt dorp met een klokkentoren, kasteel en heel veel karakter. Dit creëert de perfecte sfeer om te ontspannen met een gekoeld glas lokale wijn.

Huur een vakantiehuis in Jávea

In Jávea verhuurt NOVASOL verschillende vakantiehuizen. In deze regio van Spanje zijn ook villa's beschikbaar, bijvoorbeeld met en zonder een zwembad, met en zonder een veranda, en met veel slaapkamers of slechts een paar. Geniet van Jávea vanaf de rand van je eigen zwembad, of ga op avontuur in deze fantastische regio.