search

Vakantiehuis in Mommark

Mommark is een idyllisch, rustig maar toch spannend vissersdorpje op het eiland Als in Zuid-Jutland. Via NOVASOL huurt u mooie vakantiehuizen in Mommark in Denemarken via NOVASOL. Mommark op het eiland Als is een van de bekendste steden in Zuid-Jutland. Hier vindt u prachtige natuur en mooie stranden en de omstandigheden om te vissen en te wandelen zijn ideaal. U kunt natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen. Er heerst een bijzondere stemming in Mommark, dat in het oosten van het eiland Als ligt.

 

Vakantie in Mommark

De prachtige bossen rond Mommark, het strand en de haven zijn populaire bestemmingen. Velen leggen hier aan met hun boot. De omgeving is ook een paradijs voor hengelaars, zij kunnen vissen vanaf de kust of in een van de vele beekjes en meren op het eiland. Het hele jaar door worden er arrangementen voor hengelaars gearrangeerd. Wilt u liever met uw voeten op het droge blijven? Speel dan een rondje golf op een van de vele golfbanen.

De stad en de omgeving hebben echter nog veel meer te bieden. De natuur is werkelijk prachtig en u kunt genieten van het gevarieerde landschap, bijvoorbeeld door een wandeling of een fietstocht te maken.

De accommodaties geven u de mogelijkheid om deze omgeving goed te ontdekken en een van een heerlijke vakantie in Mommark te genieten. Of u nu een appartement, vakantiehuis of bungalow boekt, het geeft u allemaal alle vrijheid om in de ochtend rustig wakker te worden, te ontbijten op een tijdstip dat u dat wenst. Lunchen op een terras, of picknicken en het in uw huisje bereidde voedsel tot u te nemen: het is allemaal aan u. U zult zich heel snel thuis voelen hier en na thuiskomst aan uw familie, vrienden en kennissen ongetwijfeld ook een vakantie in Mommark aanraden. Uiteraard is ook één van de andere plaatsen op het mooie eiland Als een mogelijkheid. De prachtige zandstranden zijn vanuit alle locaties van het eiland goed te bereiken en u heeft daar niet veel tijd voor nodig. Zwembroek aan, badhanddoek in de tas en gaan! Vakantie vieren vanuit een vakantiehuis in Mommark zal u positief verrassen.