search

Huur een vakantiehuis in Kongsmark

In Kongsmark in Denemarken heeft u een prachtig uitzicht op de imponerende brug over de Grote Belt. Via NOVASOL huurt u mooie en goedkope vakantiehuizen in Kongsmark. Boek nu! Kongsmark ligt in de Musholmsbocht en de huizen liggen direct aan het water. De golven slaan hier stuk op een heerlijke zandstrand dat een prachtig uitzicht over de bocht biedt. Naast zonnebaden kunt u hier ook uitstekend wandelingen maken in de prachtige natuur.

 

Het is een rustig strand met vele recreatiemogelijkheden maar wilt u liever actie? Dan is er in de omgeving veel te doen en de bus stopt om de hoek. Als u besluit om uw vakantie in Denemarken door te brengen, kunnen wij u zeker aanraden om een van onze vakantiehuizen in Kongsmark te huren. NOVASOL verhuurt vakantiewoningen in alle soorten en maten.

U kunt heerlijk vissen in Kongsmark, zowel langs de kust als in het beekje Tude, dat ten zuiden van het strand stroomt. Dit is trouwens ook een geschikte plek om te wandelen, u vindt hier een vogelreservaat met vele, interessante vogels.

Niet ver van het strand ligt Trelleborg, een 1000 jaar oude vikingenburcht, waar verschillende activiteiten en tentoonstellingen plaatsvinden. Het fascinerende schiereiland Reerso, dat bekend staat om de katten zonder staart, is ook zeker een bezoekje waard.