search

Huur een vakantiehuis in Lakolk aan de westkust van Romo

Lakolk ligt aan de westkust van Romo en is een van de oudste vakantiegebieden in Denemarken, met vakantiehuizen daterend uit 1895. Boek nu een van de vakantiehuizen van NOVASOL in Lakolk. Lakolk is idyllisch gelegen, omringd door de Noordzee, de Waddenzee en de prachtige heide op Romo. Het is een uitstekende vakantiebestemming voor het hele gezin. In de stad vindt u goede restaurants, cafés en supermarkten.

Alsof dat niet genoeg is, vindt u ook nog eens een van de mooiste stranden van Denemarken in Lakolk. In de zomer is er een strandwacht aanwezig, zodat u de kinderen met een gerust hart op het strand kunt laten spelen. Boek nu een van de mooie vakantiehuizen van NOVASOL in Lakolk, wij verhuren vakantiewoningen in alle soorten en maten.

Behalve het strand, vindt u ook een museum, een kaarsenmakerij en een manege in Lakolk. Er zijn activiteiten te doen voor kinderen in alle leeftijden. Iedereen kan zich vermaken op het mooie strand waar de blauwe vlag wappert, een teken dat het zwemwater schoon is.

Vergeet niet om een wandeltocht rond het eiland te maken, een bijzondere belevenis. Op het noordelijke deel van het eiland vindt u een beschermd vogelgebied, waar u vele vogelsoorten kunt bestuderen. U hoeft zich geen dag te vervelen op dit mooie eiland.