search

Vakantiehuis in Rørvig

Rørvig ligt direct bij de ingang van Isefjorden. Dit gezellige oude vissersdorp is een puur vakantieparadijs voor jong en oud. Het is altijd al populair geweest om naar Rørvig te gaan en te verblijven in de vakantiehuizen in Seeland. Bezoek de fantastische stranden in de omgeving, de marktstadjes en de havensteden en verdwaal in de schilderachtige omgeving met een vakantiehuis in Rørvig!

Vakantiehuis in Rørvig


Wat te doen rondom je vakantiehuis in Rørvig?

Het natuurlijke centrum van de stad is de kleine, gezellige haven. Er is ook een rokerij met verse gerookte producten en diverse restaurants. Wanneer je een wandeling door de gezellige straatjes maakt, geniet je van de aanblik van de oude, fijne vissen - en de huizen van de schippers. Naast galeries en handwerkwinkels vindt u de meest noodzakelijke winkels en supermarkten in Rørvig zelf. In de zomer is er ook een wekelijkse supermarkt op de haven. In Rørvig vind je ook enkele van de beste zandstranden van Denemarken.

 

Vakantiewoning in Rørvig huren

Wil je het mooie Rørvig ervaren of misschien zou je het gebied opnieuw willen bezoeken? Dan kun je gemakkelijk een vakantiehuis vinden met NOVASOL. Rørvig is ook een prachtig gebied voor een romantisch verblijf in een huisje!