search

Vakantie in een vakantiehuis in Arrild

Op slechts 20 minuten van Rømø’s breedste zandstrand in een prachtige omgeving ligt Arrild Ferieby (Arrild vakantiedorp). Hier vindt u veel activiteitsmogelijkheden; 3 grote speelplaatsen, minigolf, tennis en beachvolley.

 

Is het een keertje geen strandweer dan is er een groot zwembad met 3 baden, een waterglijbaan, grote whirlpool, sauna en een solarium in Arrild.

Is het activiteitenaanbod niet genoeg voor u liggen de golfbaan en een put&take-meer in de buurt.

Arrild Ferieby ligt zeer centraal om te gaan shoppen of excursies te maken; u rijdt in 50 minuten naar Legoland. Arrild Ferieby garandeert een vakantie vol belevenissen. Wat de weergoden ook doen, Arrild is een paradijs voor vissers.

De Waddenzee is een deel van de Noordzee waar de Friese eilanden in liggen. Achter de dijken ligt het vlakke marslandschap. De omgeving rond Ribe (de oudste stad van Denemarken) in het Noorden en Emmerlev en Højer in het Zuiden biedt vakantiegasten tal van mogelijkheden en belevenissen. Alles is dichtbij maar toch zit u ver van alle drukte.

Tijdens bijna elk jaargetijde zijn er volop vogels in het Waddengebied. Het is een belangrijke rustplaats voor wad- en trekvogels.

Voor de geduldige vakantiegasten is er in de nazomer de mogelijkheid de ‘zwarte zon’ te zien. Tot 250.000 spreeuwen vliegen dan in een zwerm aan de avondhemel.

Hjelmsteds Ouderdomspark is een hele belevenis. U waant zich 2000 jaar terug in de tijd en beleeft het leven tijdens de IJstijd.